У Хмельницькому «Правий сектор» пікетував «Сбербанк Росії»

Середа, 13 квітня 2016, 16:56
Кулі на бруківці та кров на стінах. Пікет «Правого сектору» «Сбербанку Росії».
У Хмельницькому «Правий сектор» пікетував «Сбербанк Росії». Це вже друга подібна акція в обласному центрі. Перша відбулася 1 квітня, тоді вона виявилася нечисленною. Сьогоднішня-назбирала понад три десятки противників російських фінустанов.
Кулі на бруківці та кров на стінах. Так «Правий сектор» пікетував «Сбербанк Росії» у Хмельницькому. Це вже друга подібна акція в обласному центрі. Перша відбулася 1 квітня, тоді вона виявилася нечисленною і мітинг проходив під стінами ВТБ банку. Протестувальники, таким чином символічно попереджують - усе російське у Хмельницькому у спокої не залишать - будуть пікетувати.
 
Хмельницький «Правий сектор» нині пікетував російську фінансову установу. Протестувальники облили свинячою кров’ю та висипали гільзи на поріг «Сбербанку Росії».
Кожна гривня, покладена до російського банку перетворюється у ворожу кулю. Вона ж потім летить у сторону наших захисників. Відтак, суми, які переходять у ворожу країну - повертаються на окуповану територію у вигляді гуманітарних конвоїв, - переконані правосекторівці.
Акція безстрокова – попереду ще не один протест. Вимога одна – розірвати будь-які економічні стосунки із країною-агресором. Адже крім захоплення східної території України, Росія глибоко пустила своє бізнес-коріння по всій нашій державі.
Аби не годувати окупанта, міська влада уже припинила економічні відносини з Росією. На черзі, область. Тут на наступну сесію облради планують виносити це питання.

Новина дня

Без блакитного палива. Європейське майбутнє з присмаком комунізму В обласному центрі по вулиці Залізняка 14/2 люди бунтували через відключення газопостачання. Газовики хотіли на будинок встановити загальний лічильник, а мешканці були проти.

Ексклюзив

Момент Істини. Запис прямого ефіру від 20 квітня
  Гості студії: Володимир Гончарук - заступник Хмельницького міськ...
21.04.2016 10:51
Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ...
20.04.2016 11:39
Програма "Під прицілом" - Дев’яності повернулись…
  
20.04.2016 10:48
Досить. Запис прямого ефіру від 19 березня
  Гість студії - т. в. о. начальника ГУ Національної поліції в Хмельницькій о...
20.04.2016 09:57