Мітинг проти збільшення тарифів під стінами ОДА

Четвер, 02 червня 2016, 13:37
Ні - тарифному рабству». Понад три сотні людей протестували під стінами адміністрації.
Три сотні протестувальників під стінами ОДА вимагали від Уряду не підвищувати ціну на газ для населення. До натовпу приєдналися і атовці з проханням спростити видачу посвідчення учасника бойових дій. Відповідне звернення до Уряду було прийнято на сесії обласної ради.
Ні – високим тарифам. Близько трьох сотень подолян прийшли під стіни адміністрації. Протестувальники вимагали від Уряду не підвищувати вартість комунальних послуг для населення. Відповідне Звернення до Кабінету Міністрів напередодні прийняла сесія обласної ради.
Подолян під стінами адміністрації об’єднали багаторічні нестатки. Протестувальники кажуть, життя українців перетворюється на існування, адже чисельні рахунки за житлово-комунальні послуги забирають більшу частину сімейного бюджету.
 
    У Всеукраїнському об’єднанні «Свобода» переконані – замість газового рабства країна сама може забезпечити себе блакитним паливом з нижчою вартістю.
Не у кращому становищі і військовослужбовці. Чимало з них доєдналося до мітингу. Отримати посвідчення учасника бойових дій, а відтак і пільги від держави – практично неможливо. Про це говорять і самі волонтери.
З плакатами в руках близько трьох сотень мітингарів закликали народних обранців та Президента звернути увагу на простих українців та зупинити ти кровопролиття на сході країни.
Свою акцію протесту свободівці називають попереджувальною. Якщо у столиці на мітинг не відреагують, подоляни обіцяли боротися за гідне життя більш масовими виступами.

Новина дня

Чи закриють сільські школи у Хмельницькому районі? Реорганізація у Хмельницькому районі - які заклади освіти можуть закрити найближчим часом?

Ексклюзив

Момент Істини. Запис прямого ефіру від 7 червня
  Гість студії - директор телеканалів Ексклюзив та TV7+ Анатолій Ві...
08.06.2016 15:01
Програма "Про здоров'я". Випуск від 6 червня
  Гість студії - Кирил Антонецький - завідувач диспансерного відділення Хме...
07.06.2016 11:46
Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ...
07.06.2016 10:53
Спортцентр. Випуск від 6 червня
  Гість студії - прес-аташе ФК Спортлідер+ Олександр Таран...
07.06.2016 09:57