Найбільший в Україні парк розваг може з’явитися у Хмельницькому

Четвер, 07 липня 2016, 09:58
Величезні атракціони та спортивні сектори - у Хмельницькому планують відкрити парк розваг «Європа Парк Україна».
Діснейленд у Хмельницькому. Про такі амбітні плани розповіли громадськості члени ініціативної групи майбутнього будівництва. Поки ж ініціатори створення майбутнього парку розваг шукають івесторів та підтримку у громади. Для цього ініціювали зустріч за круглим столом.
Новий різновид відпочинку – на розважальних гірках, біля цікавих атракціонів та зі спортивним азартом може з’явитися у Хмельницькому вже незабаром. Про такі амбітні плани забудовників громадськості розповіли автори будівельного проекту.
Про старт грандіозного будівництво вже заявили учасники ініціативної групи. За їх словами такий новобуд може стати візитівкою міста, адже, за попереднім проектом, «Європа Парк Україна» не має аналогів в державі. До того ж, кажуть проектанти, він може стати поштовхом до розвитку спорту в місті, адже об’єкти спортивної інфраструктури тут розташовуватимуться на площі 30 тисяч квадратних метрів.
 
Вигідне географічне місцерозташування дозволяє Хмельницькому не лише розраховувати на відвідувачів майбутнього парку з місцевого населення, а й залучати туристів. Для цього на місці будівництва в майбутньому розташовуватиметься маленьке містечко розваг, де будь-яка вікова категорія знайде для себе щось цікаве. Проект передбачає якісний благоустрій прибережної території та створення сучасної паркової зони. На усіх будівлях планується застосування енергозберігаючих технологій. Забудовники вже порахували – для міста відкриття парку принесе 1000 робочих місць. А для спортивної еліти – це ще й майбутнє місце проведення змагань.
Нині ініціатори будівництва вже знайшли кошти на 20 відсотків будівництва. Всього ж проект передбачає капіталовкладення у розмірі 50 мільйонів доларів. Тому за круглим столом автори проекту шукали не лише компаньйонів, а й підтримку у владних та бізнесових колах. Та головне для ініціативної групи – думка громадськості. Саме тому презентація майбутнього атракціону розваг відбулася відкрито та дискусійно, аби у майбутньому амбітний проект знайшов своє ефективне втілення.
Окрім розважальної інфраструктури, будівництво передбачає ще й спорудження житлової зони. Із 600 квартир один із майбутніх інвесторів пообіцяв 20 виділити для учасників АТО та сімей загиблих у війні. Будівництво розпочато і на підтвердження серйозності своїх намірів, не чекаючи його закінчення інвестор уже до кінця цього року виділяє 5 квартир, що збудовані на інших об'єктах із озвучених 20. Активісти навіть зареєстрували відповідну електронну петицію, аби кожен подолянин зміг взяти участь в обговоренні питання.
Loading...

Новина дня

У селі Миколаїв на Хмельниччині жителі обурені великою кількістю перевірок у школі У селі Миколаїв на Хмельниччині у стінах школи Героя Небесної Сотні відбулися збори селян. Вони обурені великою кількістю перевірок у навчальному закладі. Кажуть,ті звалилися на них після зміни розкладу шкільного автобуса. Впевненні – так діти вчитися не можуть та й навчальний колектив постійно знаходиться у стресі.

Ексклюзив

Досить. Ефір від 14 грудня.
Гості студії - Казбек Куразов - військовослужбовець 57-ї окремої мотопіхотної бригади ЗСУ; Руслан Токал...
15.12.2016 09:36
Програма "Позиція"
  Гість студії - народний депутат України Володимир Литвин.
14.12.2016 18:11
Тележурнал Відродження. Випуск № 41
  
14.12.2016 13:23
Тижневик Преміум-ліги. Випуск №6
  
14.12.2016 12:38