У Славуті ремонтують ями від фур з піском

Четвер, 07 липня 2016, 14:27
Шість мільйонів за один кілометр. У Славуті ремонтують ями від фур з піском.
Шість мільйонів за один кілометр. У Славуті ремонтують ями від фур з піском. Ділянку дороги, протяжністю у трохи більше за один кілометр не просто залатують – повністю перестеляють асфальто-бетонне покриття. При чому старе на смітник не викидають.
Для держави така халатність з боку водіїв дуже дорога. Один кілометр середнього ремонту у Славуті обходиться у майже шість мільйонів гривень Тут використовують нову технологію. За словами очільника служби автодоріг області в нашому краї так асфальт ще не стелили.
 
Для тернопільського підрядника технологія – не новаційна. Вже три роки поспіль вони вимощують дороги саме таким чином. Ще тоді, за увесь комплекс машин і агрегатів для ремонту, виклали понад півтора мільйони євро. Проте ця техніка дозволяє економити на витратних матеріалах: старе покриття здирає, подрібнює його, а тоді знову закатує у асфальт.
Тоді спеціальним катком суміш утрамбовують. А вже після того вистеляють чистовий шар асфальтобетону.
Увесь процес регулюється комп’ютерними програмами. Утім, за роботою ремонтників постійно стежать.
Працюють з шостої ранку і до пізньої ночі, тож обіцяють здати відремонтовану ділянку в експлуатацію вже на початку наступного тижня.
Loading...

Новина дня

Міська влада не бачить нічого поганого у будівництві паркінгу на території Дитячої музичної школи №1 Закон – як дишло – куди повернеш – так і вийшло, або ДБН-и не для всіх.

Ексклюзив

Підсумковий випуск новин від 10 липня
  Податок на сільський туалет, небезпечні бактерії у Бузі та як підсолодити життя узи...
11.07.2016 15:30
Програма “Зелена варта”
  День депутата в ДП "Ярмолинецьке лісове господарство"
08.07.2016 16:41
Тележурнал "Відродження". Випуск 9
  
07.07.2016 16:16
Тележурнал "Відродження". Випуск 8
  
06.07.2016 14:19