У районі Авдіївки загинув військовий з Волочиського району

Вівторок, 26 липня 2016, 17:25
Хмельниччина втратила ще одного героя. 29 річний Ігор Мединський з села Писарівка Волочиського району загинув 23 червня під Авдіївкою. У хлопця залишився маленький син, дружина, сестра та мати. Ігор добровольцем пішов на війну та загинув за день до свого повернення додому.
Війна забрала життя ще одного бійця з Хмельниччини. Ігорю Мединському було 29. Торік він добровільно пішов служити у зону АТО. 24 червня йогом али б зустріти вдома рідні, та 23-го числа Ігоря не стало.
Ігор Мединський народився 25 лютого 1987 року і навчався у Писарівській загальноосвітній школі. Потім - у Волочиському промислово-аграрному професійному ліцеї. Минулого року його відправили у зону антитерористичної операції. Служив у 13-му мотопіхотному батальйоні 58-ої окремої механізованої бригади. Він був сміливим та життєлюбним хлопцем. Своїм друзям казав – не жалкує про своє рішення піти воювати і відчуває, що знаходиться саме там, де має бути.
Для своїх односельців Ігор завжди буде героєм, який поклав життя, захищаючи Україну і кожного з них.
Повної інформації про обставини загибелі бійця поки немає.
Loading...

Новина дня

В області з початку року офіційно зареєстровано 31 тисячу безробітних З початку року в Хмельницькій області на обліку служби зайнятості перебувало близько 31-єї тисячі осіб. На сьогодні ця цифра зменшилась майже вдвічі. Левову частку безробітних Хмельниччини складає молодь. Відсутність досвіду не дає молодим людям можливості отримати престижну та високооплачувану роботу. З тією ж проблемою стикаються і бійці, що повернулись зі сходу.

Ексклюзив

Програма «Позиція»
  Гість студії - народний депутат України Сергій Лабазюк
18.08.2016 15:01
Американський футбол: "Гладіатори" (Хмельницький) - "Вовки" (Вінниця)
  Full game
17.08.2016 10:49
Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ...
17.08.2016 09:56
Програма "Позиція"
  Гість студії - Дмитро Йовдій - голова Хмельницької обласної організації політичної партії "Укроп"...
16.08.2016 15:54