Попри батьківські протести, ЗОШ №6 очолить новий директор

П'ятниця, 29 липня 2016, 15:46
Говорили-балакали, сіли та й заплакали, або Слухати – не значить чути. Попри батьківські протести, що тривали щонайменше місяць, шосту школу таки очолить новий директор – Сергій Ткач. Чоловіка уже встигли два рази представити колективу – 25-го та 29-го липня. Наразі він, як і інші новопризначені керівники освітніх закладів міста, проходить навчання у педакадемії.
У шостій школі – таки новий директор. Попри батьківські протести, на місце Андрія Попика посадовили колишнього очільника міжшкільного виробничого комбінату, 57-річного кандидата історичних наук Сергія Ткача. Про це під час прес-конференції повідомив начальник департаменту освіти Хмельницького Роман Миколаїв. Розповідає, колектив пана Ткача прийняв, а, от, батьки і досі – проти. Збираються звертатися до Кабміну. Батьківське право на протест головний освітянин міста, каже, підтримує. Утім, пан Ткач уже підписав контракт.
Оперативно наразі доведеться спрацювати 8-ми новим керівникам шкіл та 11-ти завідуючим садочків. Питання щодо директорства наразі не закрито лише у 4 навчальних закладах – двох ЗОШ та двох ДНЗ. Утім, і його обіцяють вирішити найближчим часом. До початку навчального року усі контракти будуть підписані. Схема – загальна й проста. Три місяці випробного терміну і лише – впевнений рік роботи. Далі – буде видно, переконує головний освітянин Хмельницького. Адже, роботу кожного новопризначеного керівника будуть оцінювати, хто не спрацює – піде як і попередники. До речі, думку батьків, на диво, пан Миколаїв обіцяє також враховувати.
Як не крути, а слухати – не значить чути. Якщо доля наступних батьківських «проти» чи «за» така ж як і в шостій школі, говорити насправді – не варто. Все одно не будеш почутим.
Loading...

Новина дня

Руйнувати - не будувати. У Хмельницькому після ремонту підземних мереж дорогу забувають асфальтувати На гарячу лінію нашого телеканалу звернулася жителька будинку з вулиці Коцюбинського – жінка втомилася чекати поки ті, хто дорогу розрив, наміряться її довести до ладу.

Ексклюзив

Програма "Спортцентр"
  Випуск від 01 серпня
02.08.2016 09:56
Підсумковий випуск новини від 31 липня
  Кому нагорода – кому труна, посадовців змусили декларувати майно та великий футбо...
01.08.2016 12:44
Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ...
01.08.2016 09:42
Програма ”Кльова рибалочка” з Анатолієм Вінскевичем. Випуск 11
29.07.2016 16:25