Мітинг під судом у Ярмолинцях

Четвер, 11 серпня 2016, 17:44
Через 18 років знову до суду – депутат обласної ради прагне скасувати свою судимість.
Через 18 років кривдник та потерпілий знову з’ясовують стосунки у суді. Член політичної фракції «За конкретні справи» Олександр Савчук прагне довести – його 18 років тому засудили безпідставно. Депутат на засідання у Ярмолинці привіз чоловіків у формі. Підтримати колись потерпілого прийшли учасники громадської організації «Народний актив», адже чоловік стверджує – на нього та його сім’ю обласний обранець чинить тиск.
Тепер вони знову зустрічаються у суді. 18 років тому Олександр Савчук відсидів у камері за побиття Олександра Стахурського. Нині чоловік та його дружина з потерпілих перетворилися на обвинувачених. Тепер депутат жадає довести – відсидів незаконно.
 
Сам потерпілий стверджує, що отримував від свого кривдника пропозиції спростувати колишні обвинувачення.
Як пояснює сам Стахурський, на його адресу постійно лунають погрози. Тому звернувся до громадської організації «Народний актив» підтримати його під час засідання. А от сам позивач, а заодно і учасник АТО привів і своїх побратимів.Тому чоловіки у формі виявилися по різні сторони барикади.
Засідання суду, як і прогнозувалось, перенесли на вересень.
Loading...

Новина дня

Футбол у куряві або як у Хмельницькому обладнують нові спортивні майданчики На гарячу телефонну лінію нашого телеканалу звернулися хмельничани, котрі шоковані ремонтом свого дворового майданчику. По собі будівельники залишили бетонні плити у дворі, а спортмайданчик засипали мучкою.

Ексклюзив

Тележурнал "Відродження". Випуск 14
  
09.09.2016 15:03
Програма “Зелена варта”
  ДП “Ярмолинецьке лісове господарство”. (Вишнівчицьке лісництво)...
09.09.2016 11:37
Досить. Запис прямого ефіру від 7 вересня
  Гість студії - Володимир Прядун - адвокат, голова Кваліфікаційно-дисциплінар...
08.09.2016 10:44
Момент Істини. Запис прямого ефіру від 6 вересня
   Гості студії - Володимир Кальніченко - заступник голови Хмельн...
07.09.2016 11:32