Грузинські посадовці переймають хмельницький досвід

Четвер, 25 серпня 2016, 17:08
В Хмельницького з’явилось ще одне місто-побратим. В травні поточного року наш обласний центр підписав угоду про співпрацю з грузинським містом Руставі. Декілька тижнів тому наша делегація на чолі із міським головою відвідали Грузію. Тепер теж саме зробила грузинська делегація.
Підказати та перейняти. В Хмельницький з робочим візитом навідалися посадовці з Руставі. Метою приїзду стало перейняття досвіду та укладання різного роду угод про співпрацю.
За час перебування гостей в обласному центрі делегація відвідала декілька підприємств. Гості переконують, їм є чого вчитися, адже в нашому місті є чимало виробничих установ з якими можна та потрібно вести ділові стосунки.
Побували гості не тільки на підприємствах, а й відвідали чимало культурних установ.
Грузинські посадовці переконують, наші міста не тільки мають мати дружні стосунки, а й відновити торговельно-економічні напрямки співпраці.
    
Loading...

Новина дня

Смерть у пляшці. Фальсифікат на дев’ять мільйонів та смерть від оковитої Податкова міліція області викрила сорок чотири порушення податкового законодавства щодо незаконного обігу підакцизних товарів. За поточний рік вилучено лікеро-горілчані, тютюнові вироби та спирт на суму 8.5 мільйонів гривень. Відкрито дев’ятнадцять кримінальних правопорушень та складено тридцять два адміністративних протоколи.

Ексклюзив

Момент Істини. Запис прямого ефіру від 1 листопада
  Гість студії - заступник Хмельницького міського голови Анат...
02.11.2016 09:59
Тележурнал ”Відродження”. Випуск 28
  
01.11.2016 16:02
Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ...
01.11.2016 14:08
Про здоров'я. Запис прямого ефіру від 31 жовтня
  Гість студії - Володимир Монастирський - головний уролог Департаме...
01.11.2016 13:19