У Гречанах люди блокують будівництво багатоповерхівки

Середа, 31 серпня 2016, 18:12
Незаконне будівництво багатоповерхівки блокують мешканці вулиці Вокзальна, що в мікрорайоні Гречани. Люди вимагають припинити будівництво, адже вважають, що в’їзд важкої техніки та будівельники своїми діями можуть просто зруйнувати їхні помешкання. Крім того, саме будівництво не є правомірним, оскільки забудовник немає жодних дозвільних документів.
Мешканці вулиці Вокзальна вже другий рік воюють із забудовником, який вирішив звести тут багатоповерхівку. Люди кажуть, ще у 2011 році ця ділянка була віддана під індивідуальне будівництво. Вони проти ще одного приватного будинку нічого не мали. Та вже у 2015 році власник ділянки змінився і змінились плани на її використання. Представники забудовника казали, що зведуть будинок для учасників АТО, потім виявилось, що будуватимуть багатоповерхівку під комерційне житло.
Директор школи, яка знаходиться чи не впритул до земельної ділянки каже, в 11-му році із минулим власником був підписаний договір сервітуту і виділена частина території школи для облаштування проїзду до ділянки, де мало відбуватись будівництво. Та на сьогодні, через плани нового забудовника на зведення багатоповерхівки, люди хвилюються, що важка будівельна техніка пошкодить їх комунікації.
Сам забудовник приїхав на зустріч без будь – яких документів, які б засвідчували законність його дій та й достеменно сформулювати, що саме тут будуватиметься – не зміг.
Звести багатоповерхівку забудовник вирішив так само незаконно, як і встановив біля школи центр з продажу квартир у ще не збудованій висотці.
Директор департаменту архітектури, містобудування та земельних ресурсів каже – дій забудовника неправомірні і люди мають повне право перешкоджати будівництву.
Ми й надалі будемо слідкувати за розвитком подій навколо будівництва.
Loading...

Новина дня

Футбол у куряві або як у Хмельницькому обладнують нові спортивні майданчики На гарячу телефонну лінію нашого телеканалу звернулися хмельничани, котрі шоковані ремонтом свого дворового майданчику. По собі будівельники залишили бетонні плити у дворі, а спортмайданчик засипали мучкою.

Ексклюзив

Тележурнал "Відродження". Випуск 14
  
09.09.2016 15:03
Програма “Зелена варта”
  ДП “Ярмолинецьке лісове господарство”. (Вишнівчицьке лісництво)...
09.09.2016 11:37
Досить. Запис прямого ефіру від 7 вересня
  Гість студії - Володимир Прядун - адвокат, голова Кваліфікаційно-дисциплінар...
08.09.2016 10:44
Момент Істини. Запис прямого ефіру від 6 вересня
   Гості студії - Володимир Кальніченко - заступник голови Хмельн...
07.09.2016 11:32