На Хмельниччині понищили дерева зоологічного заказника

Четвер, 01 вересня 2016, 14:22
Працівники державного спеціалізованого лісогосподарського агропідприємства вирубали дерев цінних порід заказника у Старокостянтинівському районі.
На Хмельниччині понищили дерева зоологічного заказника

На Старокостянтинівщині порубали дерева зоологічного заказника, повідомляє Depo.Хмельницький з посиланням на прес-службу прокуратури.

Старокостянтинівська місцева прокуратуа встановила незаконну порубку дерев на території Пеньківського зоологічного заказника.

За словами керівника місцевої прокуратури Василя Сліпця, працівниками державного спеціалізованого лісогосподарського агропідприємства проведено вирубку дерев цінних порід цього заказника у Старокостянтинівському районі, поза визначеними планами проведення санітарно-оздоровчих заходів.

"За вказаним фактом прокуратурою до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості щодо вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ст. 246 (незаконна порубка дерев на об'єкті природно-заповідного фонду) КК України. Слідство у кримінальному провадженні здійснює територіальний відділ поліції", - йдеться у повідомленні.

Наразі встановлюється об'єм вирубленої деревини та особи, причетні до вчинення злочину.

Loading...

Новина дня

До Дня підприємця у Хмельницькому Виробнича діяльність, сфера послуг та виконання робіт. У Хмельницькому відзначили кращих підприємців краю.

Ексклюзив

Спортцентр. Випуск від 29 серпня
  
30.08.2016 10:49
Підсумковий випуск новин від 28 серпня
  Нахабні водії хмельницьких маршруток, 25 років Незалежності та масштабний футболь...
30.08.2016 09:49
Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ...
23.08.2016 10:46
Випуск програми Спортцентр від 22 серпня
  
23.08.2016 09:55