Школа енергоефективності запрацювала у Хмельницькому

Середа, 07 вересня 2016, 15:12
Навчити учнів та педагогів – у Хмельницькому відкрилася школа енергоефективності.
Вчимося економити. У Хмельницькому почала діяти школа енергоменеджменту. Проект в обласному центрі реалізовується за грантові кошти. Впродовж двох місяців представники навчальних закладів міста отримуватимуть базові знання у сфері енергетичної освіти.
Економити ресурси та навчати цьому учнів – нова школа енергоменеджменту відкриває двері. Відтепер хмельницькі педагоги самі за сіли за парту. 25 представників різних навчальних закладів краю отримають базові знання у сфері енергетичної освіти. Проект профінансований міжнародними організаціями.
 
Стартувала школа енергоменеджменту ще минулого року. Таким чином в Україні ГО «Хмельницький молодіжний клуб розвитку» завдяки міжнародному проекту спробує підняти рівень екологічної культури. Дотепер на подібні заходи власних коштів в державі не вистачає.
Здобуті ази педагоги зможуть передати школярам, чиїх наукових робіт очікують організатори школи менеджменту. Найоригінальніші проекти втілюватимуться в життя за кошти гранту. До екологічного руху вже долучилися у міській раді.
Триватимуть навчання в школі два місяці. За цей час експерти з енергозбереження допоможуть підвищити рівень екологічної освіти педагогів та допоможуть виявити талановитих дітей серед учнів.
Loading...

Новина дня

Футбол у куряві або як у Хмельницькому обладнують нові спортивні майданчики На гарячу телефонну лінію нашого телеканалу звернулися хмельничани, котрі шоковані ремонтом свого дворового майданчику. По собі будівельники залишили бетонні плити у дворі, а спортмайданчик засипали мучкою.

Ексклюзив

Тележурнал "Відродження". Випуск 14
  
09.09.2016 15:03
Програма “Зелена варта”
  ДП “Ярмолинецьке лісове господарство”. (Вишнівчицьке лісництво)...
09.09.2016 11:37
Досить. Запис прямого ефіру від 7 вересня
  Гість студії - Володимир Прядун - адвокат, голова Кваліфікаційно-дисциплінар...
08.09.2016 10:44
Момент Істини. Запис прямого ефіру від 6 вересня
   Гості студії - Володимир Кальніченко - заступник голови Хмельн...
07.09.2016 11:32