Втихомирила на смерть: на Красилівщині жінка підрізала свого благовірного

Понеділок, 19 вересня 2016, 16:44
15 років позбавлення волі загрожує жительці села Севрюки Красилівського району за вбивство свого чоловіка.
У селі Севрюки Красилівського району 36-річна жінка зарізала свого чоловіка. За скоєне їй загрожує від 7 до 15 років ув’язнення.
Втихомирила на смерть. У селі Севрюки Красилівського району дружина підрізала свого благовірного. Від отриманого ножового поранення чоловік помер на місці події. Родичі загиблого кажуть, усе – через оковиту. Подружжя частенько вживало й сварилося. І те, що, зрештою, дійшло до вбивства для них новиною не стало. А, от, сама підозрювана в шоці. Адже, переконує, вбила випадково – щоб втихомирити.
 
Усе почалося зі звичайнісінької словесної перепалки. 40-річний чоловік тільки повернувся додому. Після нічної зміни сторож місцевого магазину погнав пасти череду. Близько другої дня, лишень переступивши поріг обійстя – зчепився з дружиною. 36-річна жінка якраз була на кухні. Слово за слово і понеслося. Родичі кажуть, нічого дивного – як зазвичай.
Не думали – не гадали, а словесна перепалка цього разу таки закінчилася смертю. Один удар ножа і годувальника не стало. Іще живого батька на порозі запримітили діти.
За лічені хвилини після приїзду медиків на місце події прибули і правоохоронці. Підозрювану затримали, наразі вона перебуває під вартою За скоєне жінці «світить» від 7 до 15 років ув’язнення.
Loading...

Новина дня

Вихідними по всій території області буде різке погіршення погоди Вихідні зі снігом. Вночі з суботи на неділю по всій західній Україні та Хмельницькій області очікується різке погіршення погодних умов. Про це повідомляють обласні рятувальники. Місцями прогнозується налипання снігу, заметілі, ожеледиця. Товщина снігового покриву може досягати 15-25-ти сантиметрів. Також, можливі сильні пориви вітру до 25-ти метрів на секунду.

Ексклюзив

Тележурнал Відродження. Випуск №33
  
11.11.2016 18:07
Момент Істини. Ефір від 10 листопада
  Гість студії - Ірина Фаріон - доктор філологічних наук, член політради ВО "Свобода"...
11.11.2016 11:37
Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ...
11.11.2016 10:48
Момент Істини. Запис прямого ефіру від 10 листопада
  Гості студії: Лілія Борова - координатор руху "Чесно" у По...
11.11.2016 09:59