Обласна колегія на чолі з Міністром Кабінету Міністрів України

П'ятниця, 23 вересня 2016, 18:25
Обласний центр з робочим візитом відвідав Олександр Саєнко - Міністр Кабінету Міністрів України. Окрім візиту декількох об’єктів, чиновник був присутній на розширеному засіданні колегії обласної адміністрації. За його словами, новий бюджет, який вже знаходиться у Верховній Раді, покращить ситуацію з автошляхами й заробітними платами працівників бюджетних установ. Чималий відсоток коштів зазначених в новому фінансовому документі буде спрямований на соціальну підтримку малозабезпечених верств населення України.
До нового опалювального сезону область готова. Про це на засіданні колегії Хмельницької обласної державної адміністрації заявив заступник головного комунальника області. За його словами, регіон продовжує скорочувати споживання природного газу. Це відбувається завдяки використанню альтернативних видів палива та встановленню нових котлів.
Платити за спожите людьми тепло буде держава. Тільки цього року число сімей, яким призначена субсидія, в Хмельницькій області збільшилося у шість разів.
  
Присутній на засіданні міністр Кабміну Олександр Саєнко переконує, грошей на виконання всіх соціальних гарантій, в тому числі - надання субсидій на 2016- 2017 роки - вистачить. Більше того, в новому фінансовому документі збільшилися відсотки заробітних нарахувань бюджетникам.
Серед іншого, увага в новому бюджетному документі буде звертатися на ремонт багатостраждальних українських доріг. На цю галузь, за словами міністра, фінансування збільшиться я в рази. А ремонтувати в області є що: близько 90% автошляхів дісталися нам в спадок від радянських часів.
Loading...

Новина дня

Вихідними по всій території області буде різке погіршення погоди Вихідні зі снігом. Вночі з суботи на неділю по всій західній Україні та Хмельницькій області очікується різке погіршення погодних умов. Про це повідомляють обласні рятувальники. Місцями прогнозується налипання снігу, заметілі, ожеледиця. Товщина снігового покриву може досягати 15-25-ти сантиметрів. Також, можливі сильні пориви вітру до 25-ти метрів на секунду.

Ексклюзив

Тележурнал Відродження. Випуск №33
  
11.11.2016 18:07
Момент Істини. Ефір від 10 листопада
  Гість студії - Ірина Фаріон - доктор філологічних наук, член політради ВО "Свобода"...
11.11.2016 11:37
Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ...
11.11.2016 10:48
Момент Істини. Запис прямого ефіру від 10 листопада
  Гості студії: Лілія Борова - координатор руху "Чесно" у По...
11.11.2016 09:59