Місто Славута і польський Любартув стали партнерами

Понеділок, 26 вересня 2016, 12:34
Славута та польський Любартув підписали партнерську угоду про співпрацю.
Місто Славута і польський Любартув стали партнерами

У Славуті з 20 по 23 сересня з офіційним візитом перебували делегації з польських міст Сулейов та Любатов, передає Depo.Хмельницький з посиланням на прес-службу Славутської міськради.

Закордонні гості в рамках візиту відвідали славутські підприємства "Аква-Родос" та "Ювента", обговорили з славутськими колегами можливі питання співпраці.

Також представники польських міст знайомилися з історичною спадщиною Славути, побували в Острозькому історичному музеї, взяли участь у заходах з нагоди святкування Дня міста, разом зі славутчанами здійснили велопробіг вулицями міста.

З містом Сулейов дружні відносини тривають уже три роки поспіль. Тому ключовою подією візиту стало підписання партнерської угоди про співпрацю між Славутою та Любартувом, з яким місто налагоджує співпрацю.

Після підписання угоди очікується розвиток відносин між жителями обох міст у галузях освіти, культури, спорту, екології, молодіжної та соціальної політики тощо.

Мер Славути Василь Сидор та мер Любартова Януш Боджяцкій висловили сподівання, що дружні зв’язки, розвиватимуться і збагачуватимуться цікавими проектами на користь громад.

Loading...

Новина дня

Вихідними по всій території області буде різке погіршення погоди Вихідні зі снігом. Вночі з суботи на неділю по всій західній Україні та Хмельницькій області очікується різке погіршення погодних умов. Про це повідомляють обласні рятувальники. Місцями прогнозується налипання снігу, заметілі, ожеледиця. Товщина снігового покриву може досягати 15-25-ти сантиметрів. Також, можливі сильні пориви вітру до 25-ти метрів на секунду.

Ексклюзив

Тележурнал Відродження. Випуск №33
  
11.11.2016 18:07
Момент Істини. Ефір від 10 листопада
  Гість студії - Ірина Фаріон - доктор філологічних наук, член політради ВО "Свобода"...
11.11.2016 11:37
Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ...
11.11.2016 10:48
Момент Істини. Запис прямого ефіру від 10 листопада
  Гості студії: Лілія Борова - координатор руху "Чесно" у По...
11.11.2016 09:59