Суд по «Ультрасервісу» знову перенесли

Понеділок, 26 вересня 2016, 16:44
Чергове слухання у справі скандального будівництва ПП «Ультрасервіс» відбулось у Рівненському апеляційному суді. Рішення не винесли. Суд перенесли на 4 жовтня.
Вже близько двох років триває судова тяганина стосовно скандального будівництва по вулиці Нижній Береговій. Громада Хмельницького переконана, забудовник звів будинок з порушенням закону, тому вимагає знесення споруди. Підприємець стверджує, ніяких протизаконних дій з його боку немає, усі дозвільні документи на будівництво є на руках. Чимало судових засідань вже позаду та крапку у справі так і не поставили. Днями це питання знову розглядали у рівненcькому апеляційному суді.
Незаконну будівлю знести, землю повернути в комунальну власність – саме цього вимагає хмельницька громада від ПП «Ультрасервіс». Про це будівництво у Хмельницькому не говорив хіба що лінивий. На березі Південного Бугу, в центрі міста, за кілька тижнів виріс чотириповерховий будинок. Хмельничани забили на сполох. Люди переконані, будувати тут не можна, адже прибережна смуга є рекреаційною зоною.
 
Представник хмельницької громади зазначила - ще у 2012 році депутати передали в оренду цю земельну ділянку ПП “Ультрасервіс” на три роки під незавершене будівництво бази відпочинку та літнього торговельного майданчика. Але термін оренди закінчився ще наприкінці жовтня минулого року і не був продовжений. Тому, за її словами, будівництво ведеться без будь-яких дозвільних документів.
Натомість представник забудовника заявив, всі дозвільні документи, зокрема містобудівні умови, у них є. Більше того, він переконаний, що ніяким чином не порушує права громади, адже дозвіл на використання цієї ділянки видавала міська рада.
Поки що жоден суд не схвалив клопотання про знесення будинку, а «Ультрасервіс» продовжує відстоювати свої права. Підтримати ж громаду приїхали активісти з Хмельницького. Переконані – суд винесе рішення на їхню користь.
Щоправда, сподівання активістів не справдились. Суд остаточного рішення не виніс і переніс слухання на 4 жовтня.
Loading...

Новина дня

Вихідними по всій території області буде різке погіршення погоди Вихідні зі снігом. Вночі з суботи на неділю по всій західній Україні та Хмельницькій області очікується різке погіршення погодних умов. Про це повідомляють обласні рятувальники. Місцями прогнозується налипання снігу, заметілі, ожеледиця. Товщина снігового покриву може досягати 15-25-ти сантиметрів. Також, можливі сильні пориви вітру до 25-ти метрів на секунду.

Ексклюзив

Тележурнал Відродження. Випуск №33
  
11.11.2016 18:07
Момент Істини. Ефір від 10 листопада
  Гість студії - Ірина Фаріон - доктор філологічних наук, член політради ВО "Свобода"...
11.11.2016 11:37
Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ...
11.11.2016 10:48
Момент Істини. Запис прямого ефіру від 10 листопада
  Гості студії: Лілія Борова - координатор руху "Чесно" у По...
11.11.2016 09:59