Вижив після артобстрілу ворога

Вівторок, 27 вересня 2016, 17:28
Чотири місяці на реабілітацію. Майже стільки часу пройшло від артобстрілу на шахті Бутівка, що на Донеччині. Друг «Дракон» - доброволець «Правого сектору» - тоді вижив. Нещодавно, після численних лікувань у різних куточках України боєць приїхав додому.
Дванадцяте червня. Шахта Бутівка. Донецьк. Після ночі обстрілу з мінометів та артилерії українська сторона понесла численні втрати. Четверо бійців ДУК «Правий сектор» та двоє з «Айдару» загинули. Близько двадцяти добровольців та військових Збройних Сил України отримали поранення. Тоді на Хмельниччину привезли двохсотого - добровольця 2-ї окремої тактичної групи, «Друга Гуцула».
Командир цього ж підрозділу дивом вижив. Він отримав численні осколкові поранення.
 
Красноармійськ, Дніпро та Київ – в цих містах пройшло лікування «Друга Дракона». Шість операцій позаду. А нещодавно, командир повернувся з Карпат. Там проходив реабілітацію за програмою «Повернення до життя». Вона діє за підтримки НАТО. Нині доброволець згадує про ті трагічні події.
Близько сімдесяти пострілів в одному напрямку. «Друг Дракон» каже – гатили по шахті із забороненої мінськими домовленостями зброї.
Вже найближчим часом командир 2-го підрозділу вкотре вирушить на Схід навіть попри те, що рука та нога, після поранень, добре ще не працюють.
Loading...

Новина дня

Вихідними по всій території області буде різке погіршення погоди Вихідні зі снігом. Вночі з суботи на неділю по всій західній Україні та Хмельницькій області очікується різке погіршення погодних умов. Про це повідомляють обласні рятувальники. Місцями прогнозується налипання снігу, заметілі, ожеледиця. Товщина снігового покриву може досягати 15-25-ти сантиметрів. Також, можливі сильні пориви вітру до 25-ти метрів на секунду.

Ексклюзив

Тележурнал Відродження. Випуск №33
  
11.11.2016 18:07
Момент Істини. Ефір від 10 листопада
  Гість студії - Ірина Фаріон - доктор філологічних наук, член політради ВО "Свобода"...
11.11.2016 11:37
Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ...
11.11.2016 10:48
Момент Істини. Запис прямого ефіру від 10 листопада
  Гості студії: Лілія Борова - координатор руху "Чесно" у По...
11.11.2016 09:59