Самосуд по-Ізяславськи: у селі Комини троє молодиків вбили ґвалтівника

Середа, 28 вересня 2016, 17:24
У селі Комини Ізяславського району троє місцевих вбили чоловіка, який раніше відбував покарання за зґвалтування. Зловмисників затримали буквально за дві години. За вчинене їм загрожує до 15 років ув’язнення.
Самосуд по-Ізяславськи: у селі Комини троє молодиків вбили чоловіка за те, що він раніше сидів – за зґвалтування. Посеред ночі, будучи на підпитку, місцеві увірвалися до оселі 44-річного чоловіка – побили його до смерті й зникли з місця події. А, от з поля зору правоохоронців зникнути їм не вдалося. За кілька годин молодиків затримали. Наразі, їм уже оголошено підозру у скоєнні вбивства. За даний злочин усім трьом «світить» від 15 років аж до довічного ув’язнення.
Те, що в селі поселився ґвалтівник людям не сподобалося відразу. Розповідають, довгий час вони просто боялися виходити з дому.
44-річний чоловік у Коминах поселився ледь не одразу після того, як звільнився з Ізяславської колонії – там і справді відбував покарання за зґвалтування. Будучи родом із Шепетівського району, додому він вирішив не повертатись. Залишився в селі, бо працюючи тут на фермерському господарстві колонії, познайомився із 67-річною жінкою – після відбуття строку в неї і залишився. Пенсіонерка розповідає, сама не справлялася, тож, він допомагав по господарству.
  
Жінка каже, про те, що односельчани «вз’їлись» на її співмешканця навіть і гадки не мала. Тому того, що трапилося тієї фатальної ночі й досі не може забути. Тим паче, що наступного ранку чоловік планував покинути село.
Озброївшись дерев’яними палицями, зловмисники увірвались в будинок й почали гамселити потерпілого. Утім,розправи в хаті їм виявилось замало – молодики виволокли збитого до півсмерті на вулицю і продовжили самосуд. Від отриманих травм потерпілий помер на місці події.
Пізніше правоохоронці встановлять молодики і справді були п’яними. Провести розправу над 44-річним потерпілим троє місцевих зголосилось опісля святкування. Найстаршому з них виявилось лише 25 років. Хлопець раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за грабіж. Двоє молодших проблем із правоохоронними органами дотепер не мали. Незважаючи на це, всім трьом оголошено про підозру. За вчинене їм світить від 10 років тюрми до довічного ув’язнення.
Loading...

Новина дня

Вихідними по всій території області буде різке погіршення погоди Вихідні зі снігом. Вночі з суботи на неділю по всій західній Україні та Хмельницькій області очікується різке погіршення погодних умов. Про це повідомляють обласні рятувальники. Місцями прогнозується налипання снігу, заметілі, ожеледиця. Товщина снігового покриву може досягати 15-25-ти сантиметрів. Також, можливі сильні пориви вітру до 25-ти метрів на секунду.

Ексклюзив

Тележурнал Відродження. Випуск №33
  
11.11.2016 18:07
Момент Істини. Ефір від 10 листопада
  Гість студії - Ірина Фаріон - доктор філологічних наук, член політради ВО "Свобода"...
11.11.2016 11:37
Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ...
11.11.2016 10:48
Момент Істини. Запис прямого ефіру від 10 листопада
  Гості студії: Лілія Борова - координатор руху "Чесно" у По...
11.11.2016 09:59