Під вартою: Апеляційний суд Хмельницької області так і не випустив бізнесмена Дяченка

Четвер, 29 вересня 2016, 17:39
Апеляційний суд Хмельницької області залишив бізнесмена Валерія Дяченка під вартою. Там він буде перебувати до завершення слідчих дій у кримінальному провадженні, відкритому за вимагання.
Апеляційний суд Хмельницької області залишив бізнесмена Валерія Дяченка під вартою. Нагадаємо, таку міру запобіжного заходу колишньому керівнику заводу «Катіон», директору скандального ринку «Бартер-сервіс» наприкінці липня обрав Хмельницький міськрайонний суд після того, як його арештували за звинуваченнями у вимаганні. Під вартою чоловік перебуватиме до завершення слідчих дій у кримінальному провадженні відкритому проти нього.
 
Це – лише початок історії у справі Валерія Дяченка. 29 липня колишнього керівника заводу «Катіон», директора скандального ринку «Бартер-сервіс» арештували. Правоохоронці впіймали його на гарячому при передачі коштів. Спершу затримали на три дні. А далі – як того вимагає закон – пішли до суду – Хмельницького міськрайонного, аби обрати міру запобіжного заходу. Судове засідання тривало до ночі. Рішення потішило – і обвинувачів, і громадських активістів. 31 липня чоловіка взяли під варту. Сторона звинувачуваного одразу подала на апеляцію. 29 вересня на засідання апеляційного суду прийшло чимало громадських активістів. Кажуть, завітали не задля тиску на служителів Феміди, а задля встановлення справедливості. Переконують, пана Дяченка не можна звільняти з-під варти, бо він може втекти.
Рішення суду апеляційного, як і суду першої інстанції представників громадськості задовільнило – цілком і повністю. Валерія Дяченка залишили під вартою.
Нагадаємо, наразі проти Валерія Дяченка порушено кримінальне провадження за частиною 2 статті 189 Криімнального кодексу України – вимагання. Якщо його провину доведуть йому світить від трьох до семи років позбавлення волі.
Loading...

Новина дня

Вихідними по всій території області буде різке погіршення погоди Вихідні зі снігом. Вночі з суботи на неділю по всій західній Україні та Хмельницькій області очікується різке погіршення погодних умов. Про це повідомляють обласні рятувальники. Місцями прогнозується налипання снігу, заметілі, ожеледиця. Товщина снігового покриву може досягати 15-25-ти сантиметрів. Також, можливі сильні пориви вітру до 25-ти метрів на секунду.

Ексклюзив

Тележурнал Відродження. Випуск №33
  
11.11.2016 18:07
Момент Істини. Ефір від 10 листопада
  Гість студії - Ірина Фаріон - доктор філологічних наук, член політради ВО "Свобода"...
11.11.2016 11:37
Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ...
11.11.2016 10:48
Момент Істини. Запис прямого ефіру від 10 листопада
  Гості студії: Лілія Борова - координатор руху "Чесно" у По...
11.11.2016 09:59