У Хмельницькому новий міський голова? Крісла мера та його заступників зайняли діти!

П'ятниця, 30 вересня 2016, 15:06
Крісла мера та його заступників зайняли діти! Традиційно, щоп’ятниці такі нові посади обіймають п’ятикласники хмельницьких шкіл. Для них у міській раді проводять екскурсії та розповідають - як працює місцеве самоврядування.
В коридорах гамірно не від депутатів, а від дітей. Для них, традиційно, щоп’ятниці, в стінах міської ради проводять екскурсію. Пані Вікторія – працівник Хмельницького музею історії міста - розповідає малечі, коли побудували споруду, що тут колись було та хто раніше керував містом. Сама ж ідея таких уроків для учнів з’явилася більше місяця тому.
Саме в цій будівлі вже тридцять років хмельницькі депутати та виконавчі органи здійснюють місцеве самоврядування. До цього процесу долучають й малечу. В сесійній залі учні обрали нового міського голову. А за його пропозиціями – й нового секретаря та заступників.
Новообраний голова пропонує свої три кроки для покращення міста.
Від проведеної екскурсії дітлахи отримали нові корисні знання та подарунки. До того ж, обрали школу, учні якої наступної п’ятниці завітають до міської ради.
Loading...

Новина дня

Вакцини від грипу у Хмельницькому немає На випадок спалаху гострих респіраторних інфекцій та грипу, навіть запас антибіотиків в лікувальних закладах області залишається вкрай обмеженим.

Ексклюзив

Тележурнал "Відродження". Випуск №12
  
27.10.2016 16:18
Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ...
27.10.2016 15:37
Тележурнал "Відродження". Випуск №10
  
27.10.2016 14:37
Досить
  Запис прямого ефіру від 26 жовтня
27.10.2016 13:31