Жителі будинку по Кам’янецькій, 157 не дали газівникам встановити загальнобудинковий лічильник

Понеділок, 03 жовтня 2016, 16:36
Гуртом і батька легше бити: хмельничани масово виступають проти встановлення загальнобудинкових газових лічильників.
Жителі будинку по Кам’янецькій, 157 виступили проти встановлення загальнобудинкового газового лічильника. У себе в дворі вони організували міні-акцію протесту.
Хмельничани масово виступають проти встановлення загальнобудинкових газових лічильників. Цього разу хвиля народного невдоволення накрила жителів будинку на Кам’янецькій, 157. Вранці, коли працівники «Хмельницькгазу» приїхали встановлювати лічильник, люди вийшли у двір і завадили проведенню робіт. Кажуть, категорично відмовляються від такого ноу-хау.
 
Чергова хвиля народного невдоволення накрила працівників «Хмельницькгазу». У понеділок, вслід за іншими обуреними, в боротьбу із газівниками вступили жителі будинку по Кам’янецькій, 157. Причина – одна й та сама – люди відмовляються від встановлення загальнобудинкових газових лічильників. Кажуть, подібне ноу-хау – несправедливе і недоречне.
У квартирі пані Ніна мешкає не сама – із донькою. А, от, її сусід – 98-річний дідусь – взагалі більшість часу проводить не вдома, а в сина Івана. Останній розповідає, у травні батько, аби зекономити, звертався до газівників з проханням поставити лічильник – індивідуальний. Бо газом практично не користується. Замість цього, сьогодні ставлять загальнобудинковий – за що, за кого і з якого «дива» тепер платитиме – взагалі не розуміє.
Люди кажуть, власне, і вийшли до газівників сьогодні, аби не дати їм зробити «зрівняйлівку». Тим паче, насильно. Додають, два тижні тому, їм уже намагалися поставити лічильника – не дали. Тоді, аби офіційно висловити своє «проти» , звернулися до керівництва «Хмельницькгазу». Думали пройде. Утім, не «зрослося». Тому сьогодні і стали горою на захист своїх інтересів.Коли вранці приїхали невідомі на машині «Хмельницькгазу» одразу ринулися до них.
Аби дізнатися на якій підставі у їхньому будинку ставлять газовий лічильник люди звернулися до поліції. Після приїзду патрульних їм і назвалися, і продемонстрували документи – наряд чи на виконання робіт. Мешканці кажуть, на ньому – ані печаток, ані підписів, утім, поліціянтів це, чомусь, не збентежило.
Правоохоронці ж переконують, незважаючи на сумніви громадян, роботи газівники проводили на законних підставах. І навіть при цьому, пішли на зустріч громаді.
Отримати коментар від газівників – чи буде лічильник, чи ні, на якій підставі і чому, коли люди проти , нам, на жаль, не вдалося. І присутні працівники ПАТ «Хмельницькгаз», і керівництво компанії говорити про це, поки, відмовляється.
Loading...

Новина дня

Вихідними по всій території області буде різке погіршення погоди Вихідні зі снігом. Вночі з суботи на неділю по всій західній Україні та Хмельницькій області очікується різке погіршення погодних умов. Про це повідомляють обласні рятувальники. Місцями прогнозується налипання снігу, заметілі, ожеледиця. Товщина снігового покриву може досягати 15-25-ти сантиметрів. Також, можливі сильні пориви вітру до 25-ти метрів на секунду.

Ексклюзив

Тележурнал Відродження. Випуск №33
  
11.11.2016 18:07
Момент Істини. Ефір від 10 листопада
  Гість студії - Ірина Фаріон - доктор філологічних наук, член політради ВО "Свобода"...
11.11.2016 11:37
Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ...
11.11.2016 10:48
Момент Істини. Запис прямого ефіру від 10 листопада
  Гості студії: Лілія Борова - координатор руху "Чесно" у По...
11.11.2016 09:59