Знову в небо: «Октоберфест» цього року дивуватиме фаєр-шоу, майстер-класами і концертами

Середа, 05 жовтня 2016, 11:47
Традиційними залишаються польоти над містом.

 Шостий фестиваль «Октоберфест» пройде в Кам’янці 8-9 жовтня. До міста з’їдуться також і любителі осінніх краєвидів «квітки на камені» – балуністи в рамках фестивалю повітроплавців «Золота омега».

Як повідомляє прес-служба міської ради, два дні біля Ратуші звучатиме музика, проходитимуть майстер-класи для дітей і змагатимуться найсильніші люди міста в турнірі з арм-реслінгу. Працюватиме дитяче містечко за участю чернівецьких аніматорів, а в останній день на завершення фестивалю планується фаєр-шоу. Хедлайнерами виступлять гурти «Бекінгем» та «Ремікс».

«Паралельно кам’янчан і гостей міста радуватимуть аеростати, що підніматимуться в небо разом із усіма охочими. Після змагань за Кубок чемпіона розпочнеться щорічна повітроплавна фієста «Золота Омега- 2016», яка цього року матиме міжнародний формат. До нас завітають повітроплавці з Литви, Польщі, Молдови. Тож очікуємо неймовірно насичену подіями та захоплюючу фієсту. Однак програма балуністів залежатиме безпосередньо від погодних умов”, - додають у міськраді.

Нагадаємо, торік осінній фестиваль пива та повітроплавання “ОктоберФест” свій п’ятирічний ювілей відзначив у полоні повітряних куль та із запахом кави.

Газета "Є"

Loading...

Новина дня

Вихідними по всій території області буде різке погіршення погоди Вихідні зі снігом. Вночі з суботи на неділю по всій західній Україні та Хмельницькій області очікується різке погіршення погодних умов. Про це повідомляють обласні рятувальники. Місцями прогнозується налипання снігу, заметілі, ожеледиця. Товщина снігового покриву може досягати 15-25-ти сантиметрів. Також, можливі сильні пориви вітру до 25-ти метрів на секунду.

Ексклюзив

Тележурнал Відродження. Випуск №33
  
11.11.2016 18:07
Момент Істини. Ефір від 10 листопада
  Гість студії - Ірина Фаріон - доктор філологічних наук, член політради ВО "Свобода"...
11.11.2016 11:37
Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ...
11.11.2016 10:48
Момент Істини. Запис прямого ефіру від 10 листопада
  Гості студії: Лілія Борова - координатор руху "Чесно" у По...
11.11.2016 09:59