“Переможці”: вони втратили частини тіла, але не втратили сили духу

Четвер, 06 жовтня 2016, 10:47
8 жовтня у Хмельницькому розпочнеться показ виставки “Переможці”. Соціальний мультимедійний проект розповідає дивовижні історії бійців АТО, а також жінки-волонтера, що втратили частини тіла в ході бойових дій на сході України, але не втратили мужності та сили духу.
Ініціатором проведення виставки у місті став засновник фундації “Аграрна наддержава” Андрій Гордійчук.
“Історії “переможців” свідчать: незважаючи на тяжкі поранення – життя продовжується. Вони надихають своїм прикладом. Ми маємо об’єднати свої зусилля і зробити все можливе, аби наші герої почували себе повноцінними членами суспільства, показати, що ми не байдужі і підтримуємо їх – змінити суспільну думку щодо людей з інвалідністю”, - зазначив він.
Урочисту презентація проекту проведе його куратор, ведуча ТСН на каналі 1+1 Соломія Вітвіцька за участю героїв АТО і героїв виставки «Переможці».
Гість заходу – Марія Бурмака.
Кошти від продажу журналу з історіями життя учасників проекту спрямовуються на розвиток сучасного протезування в Україні. Кожен охочий зможе придбати випуск на виставці й підтримати таким чином благодійну ініціативу.
За підтримки партнера проекту, фонду SaveLivesTogether, перша группа українських спеціалістів з різних міст вже пройшла навчальний курс на базі реабілітаційно-протезного центру у місті Гамільтон в Канаді.
“Переможці” також ставлять собі за мету розв'язання питань безбар'єрності українських міст, створення повноцінних умов життя для людей з інвалідністю. Проект вважає своєю місією також здійснювати мрії героїв проекту.
Для довідки:
“Переможці” – це мультимедійний проект: фотоекспозиція відомогоукраїнського фотографа Олександра Мордерера та арт-директора Тетяни Рубльової, відео арт, серія сюжетів ТСН від Соломії Вітвіцької, а також спеціальний благодійний випуск журналу VIVA! Переможці.
Урочисте відкриття виставки відбудеться 8 жовтня 0 16.00 у Хмельницькій дитячій школі образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва (вул. Проскурівська, 65)
Виставка триватиме до 21 жовтня.
Loading...

Новина дня

Вихідними по всій території області буде різке погіршення погоди Вихідні зі снігом. Вночі з суботи на неділю по всій західній Україні та Хмельницькій області очікується різке погіршення погодних умов. Про це повідомляють обласні рятувальники. Місцями прогнозується налипання снігу, заметілі, ожеледиця. Товщина снігового покриву може досягати 15-25-ти сантиметрів. Також, можливі сильні пориви вітру до 25-ти метрів на секунду.

Ексклюзив

Тележурнал Відродження. Випуск №33
  
11.11.2016 18:07
Момент Істини. Ефір від 10 листопада
  Гість студії - Ірина Фаріон - доктор філологічних наук, член політради ВО "Свобода"...
11.11.2016 11:37
Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ...
11.11.2016 10:48
Момент Істини. Запис прямого ефіру від 10 листопада
  Гості студії: Лілія Борова - координатор руху "Чесно" у По...
11.11.2016 09:59