Мистецтво татуювання у Хмельницькому

П'ятниця, 07 жовтня 2016, 17:59
Тіло – храм, тату – прикраса його стін. Хмельницький майстер тату привіз третє місце з Міжнародного фестивалю.
Тіло – храм, тату – прикраса його стін. Хмельницький майстер тату, Максим Ковнацький, повернувся з Міжнародного фестивалю. У Львові він презентував свою роботу: «око в трикутнику». Художнє татуювання відзначили бронзовою нагородою.
Від малюнку на папері – до малюнку на тілі. Майстер тату,Максим Ковнацький, свої перші кроки пам’ятає і досі. Розповідає, красу татуювань пізнав ще у 13 років. Тоді і відчув на власному тілі.
Потім, каже Максим, любов до тату переросла у значно більше. Нині, це не просто заробіток чи бізнес, це - натхнення, це - його життя. У кожну роботу він вкладає свою душу і частину себе. Це своєрідна ідеологія, де тіло - храм, а тату – прикраса його стін.
  
А ось, зробити тату – задоволення не з дешевих. За малюнок на тілі доведеться заплатити від декількох сотень до декількох тисяч гривень.
Смаки у кожного свої. Тут є все - від звичайних фігурок до об’ємних 3D-малюнків.
Щоправда, каже Максим, ні в якому разі тату не повинно бути даниною моді. Вибирати прикрасу потрібно ретельно та вдумливо.
Правильно обрати майстра не менш важливо, як і саме тату. Тут, каже Максим, потрібно врахувати усе до найменших дрібниць.
Не менш важливі і здобутки самого майстра. Нещодавно, Максим Ковнацький повернувся з Міжнародного фестивалю. У Львові він презентував свою роботу: «око в трикутнику» або всевидяче око. Художнє татуювання відзначили бронзовою нагородою. Тепер у планах – зарубіжжя.
Loading...

Новина дня

Вихідними по всій території області буде різке погіршення погоди Вихідні зі снігом. Вночі з суботи на неділю по всій західній Україні та Хмельницькій області очікується різке погіршення погодних умов. Про це повідомляють обласні рятувальники. Місцями прогнозується налипання снігу, заметілі, ожеледиця. Товщина снігового покриву може досягати 15-25-ти сантиметрів. Також, можливі сильні пориви вітру до 25-ти метрів на секунду.

Ексклюзив

Тележурнал Відродження. Випуск №33
  
11.11.2016 18:07
Момент Істини. Ефір від 10 листопада
  Гість студії - Ірина Фаріон - доктор філологічних наук, член політради ВО "Свобода"...
11.11.2016 11:37
Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ...
11.11.2016 10:48
Момент Істини. Запис прямого ефіру від 10 листопада
  Гості студії: Лілія Борова - координатор руху "Чесно" у По...
11.11.2016 09:59