У Летичеві учасникам АТО не хочуть давати землю

Вівторок, 11 жовтня 2016, 10:09
І знову сварка за землю. У Летичеві учасники АТО прийшли на позачергову сесію селищної ради, аби вимагати землю, що належить їм за законом. Тамтешній селищний голова годував військових обіцянками близько року, а сам роздавав цю землю своїм знайомим.
Учасники АТО з Летичева не можуть отримати обіцяні їм земельні ділянки. Військові переконані, на цю землю поклали оком місцеві чиновники.
Учасники АТО ще минулого року підготували та оформили усі необхідні документи. Але через відсутність генерального плану забудови Летичева вимушені чекати півтора – два роки. Та військові дізнались – поки вони чекають створення генплану – землю вже комусь роздають.
Учасники АТО завітали на позачергову сесію Летичівської селищної ради, аби підняти це питання. Бійці вимагали перерезервувати землю під індивідуальне садівництво, щоб отримати ділянки вже зараз, не чекаючи оформлення генерального плану.
Селищний голова Ігор Тисячний був проти такої ініціативи. Військові переконані, він має свої інтереси стосовно цих ділянок і роздає їх тим, кому сам вважає за потрібне. Власне, пан Тисячний сам це і підтвердив.
Рішення про перерезервування землі було все ж таки прийняте на користь АТОвців.
Тож поле віддадуть під ведення садівництва. Для контролю процедури створять спеціальну комісію.
Loading...

Новина дня

Заводи будматеріалів можуть опинитися без родовищ Промислові гіганти апелюють до влади – через бюрократію заводи не можуть користуватися родовищами.

Ексклюзив

Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ...
09.11.2016 09:55
Тележурнал "Відродження". Випуск №31
  
08.11.2016 16:06
Авторська програма Богдана Любиченка "Спортцентр"
  Головні спортивні події тижня. Випуск від 7 листопада. ...
08.11.2016 11:39
Про здоров'я. Запис прямого ефіру від 7 листопада
  Гість студії - Василь Антонюк - завідуючий хірургічним відділе...
08.11.2016 09:59