На околиці Кам’янця чоловік знайшов гранату

Вівторок, 11 жовтня 2016, 16:54
Знахідку знищили фахівці Аварійно-рятувального загону спецпризначення.
Під час проведення земляних робіт в смт. Ярмолинці місцевий житель натрапив на небезпечні знахідки. Чоловік знайшов один 76-міліметровий один 115-міліметровий артилерійські снаряди часів Другої Світової війни.
Як повідомляють надзвичайники, це трапилося вчора, 10 жовтня. Кількома годинами пізніше цього ж дня о 15:45 мешканець с. Довжок, що на околиці Камянця-Подільського, повідомив Службу порятунку про те, що під час земляних робіт на присадибній ділянці знайшов підозрілий предмет, схожий на гранату. Піротехніки, які прибули за викликом, встановили, що предмет виявився ручною гранатою F1 часів Другої світової війни.
Усі небезпечні знахідки знищили фахівці Аварійно-рятувального загону спецпризначення у спеціально відведеному місці.
Рятувальники нагадують, щоб не трапилося біди, під час виявлення підозрілого предмета потрібно дотримуватися правил безпеки. В жодному разі не торкатися небезпечної знахідки. Місце знахідки потрібно обгородити, використовуючи для цього предмети яскравих кольорів. Після цього слід відразу зателефонувати до Служби порятунку «101».
Loading...

Новина дня

Рейдерству - ні! Проти рейдерських захоплень. Нещодавно набрав чинності так званий «антирейдерський закон». Цей нормативно-правовий акт ускладнить процес втілення злочинних схем у життя. Депутати Верховної Ради було внесли деякі зміни, що стосуються нотаріальних посвідчень підписів засновників, або керівників установ. Також, за цим законодавчим актом змінюється відповідальність за вчинення неправомірних дій.

Ексклюзив

Тижневик Преміум-ліги. Випуск №1
  
09.11.2016 11:38
Момент Істини
   Гості студії - Володимир Постовий - голова правління ПАТ "Гіпсовик"; Юрій Смаль - депутат Хмельницької обласної ради. ...
09.11.2016 10:48
Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ...
09.11.2016 09:55
Тележурнал "Відродження". Випуск №31
  
08.11.2016 16:06