Рейдерське захоплення серед білого дня: у «Агропромтехніки» вдруге «віджимають» приміщення – чи то «Укрсоцбанк», чи тітушки.

Середа, 12 жовтня 2016, 09:14
Вдруге за останні кілька місяців хмельницьку «Агропромтехніку» атакують рейдери. Принаймні, так вважають на підприємстві. В вівторок близько другої години дня на територію вломились невідомі молодики. Представившись уповноваженими особами від «Укрсоцбанку», намагались взяти під контроль склади, належні підприємству. Кажуть, «Агропромтехніка» вже – не їх власник, вони – банківські.
Усе почалося по обіді. Близько другої дня невідомі молодики намагались зайти на підприємство. Охоронець «Агропромтехніки» розповідає. Не представившись 20-ро чоловік просто поперли напролом.
Незважаючи на старання охоронця, зупинити невідомих власними силами не вдалося. Чоловік каже, після того як молодики ступили на територію «Агропромтехніки» одразу викликав патрульних.
Після приїзду поліцейських та довготривалих вмовлянь молодики зрештою покинули територію «Агропромтехніки», утім, від підприємства так і не відійшли. Кажуть, вони – представники охоронної фірми – з Житомира. Тут – бо мають договір з «Укрсоцбанком», котрий уповноважив їх охороняти належні йому склади.
Підставою бути на території «Агропромтехніки» представник банку – Роман Бас із Деражні вважає витяг із державного реєстру. Відповідно до якого склади і правда перереєстрували на «Укрсоц». Вночі. З 10 на 11 жовтня. Нотаріус із Києва. Чому вночі – чоловік пояснює дуже просто.
Адвокат «Агропромтехніки» каже, документи, які демонструють представники банку насправді не мають юридичної сили. Наразі підприємство судиться з «Укрсоцбанком» й відповідного рішення щодо відчуження майна через заборгованість підприємства немає. Більше того, відповідно до чинного законодавства його і бути не може.
Зважаючи на це, дії «Укрсоцбанку» на підприємстві розцінюють як рейдерство. Кажуть, банк фактично хоче захопити і склади, і те, що на них зберігаються.
Loading...

Новина дня

Життя після снігу: працюють всі, окрім комунальників Дорожники, рятувальники, поліцейські та енергетики зустрілись із губернатором – звітували про те, як ліквідовували наслідки негоди.

Ексклюзив

Спортцентр. Випуск від 14 листопада
  
15.11.2016 12:37
Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ...
15.11.2016 11:49
Тележурнал Відродження. Випуск №34
  
15.11.2016 10:55
Про здоров"я. Запис прямого ефіру від 14 листопада
  Гості студії - Наталія Гончар - головний позаштатний дитячий ...
15.11.2016 09:57