«Спецкомунтранс» не виловлюватиме собак. У Хмельницькому буде центр поводження з тваринами

Середа, 12 жовтня 2016, 13:12
У Хмельницькому запрацює нове комунальне підприємство, яке опікуватиметься безпритульними тваринами. Чотирилапих підбиратимуть з вулиці, стерилізуватимуть й утримуватимуть до того часу, доки не знайдуть господарів. Принаймні, так обіцяють в управлінні житлово-комунального господарства.
Усі обов’язки, які до цього часу виконували у «Спецкомунтрансі», перейдуть до новоствореного центру. Коли він запрацює – точно невідомо. Шукають земельну ділянку під будівництво. - Спершу розглядали дві ділянки під будівництво центру. Є ділянка у Гречанах. Але туди ще потрібно провести усі необхідні мережі. Поки чекаємо інших пропозицій від управління земельних ресурсів, - говорить «ВСІМ» заступник начальника управління з питань комунального господарства УЖКГ Віталій Гурський. Дворових собак виловлюватимуть з вулиці, відправлятимуть туди. Там працюватимуть ветеринари, які надаватимуть потрібну медичну допомогу. Потім волонтери і працівники центру розміщуватимуть інформацію про чотирилапих, аби знайти їм господаря і нову домівку. Віталій Гурський каже, що частково комунальне підприємство буде фінансуватись з бюджету міста. Окрім цього, сподіваються на допомогу інвесторів. Притулок «Добро» що у Дубовому ,швидше за все, перенесуть. Мовляв, мікрорайон інтенсивно забудовується і від мешканців починають надходити скарги.
ВСІМ
Loading...

Новина дня

Вакцини від грипу у Хмельницькому немає На випадок спалаху гострих респіраторних інфекцій та грипу, навіть запас антибіотиків в лікувальних закладах області залишається вкрай обмеженим.

Ексклюзив

Тележурнал "Відродження". Випуск №12
  
27.10.2016 16:18
Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ...
27.10.2016 15:37
Тележурнал "Відродження". Випуск №10
  
27.10.2016 14:37
Досить
  Запис прямого ефіру від 26 жовтня
27.10.2016 13:31