Запитай у влади

Вівторок, 18 жовтня 2016, 17:01
Холодна школа та чоловік без громадянства – керівництво області відповідало на дзвінки подолян.
У Хмельницькій обласній державній адміністрації відповідали на дзвінки подолян. Традиційно, «гаряча лінія» відкрита для громадян щомісячно, третього вівторка з 11.00 до 12.00.
Куди зникли гроші на очисні споруди, холодна школа та чоловік без громадянства. Такими, були звернення подолян до керівництва області. Традиційно, «гаряча лінія» відкрита для громадян щомісячно, третього вівторка з 11.00 до 12.00 години.
Година часу для телефонних звернень громадян. Протягом цього періоду, подоляни мають можливість додзвонитися до влади та спробувати вирішити певні питання. Мешканка Чемеровецького району розповіла про холодні шкільні батареї. У селі Свіршківці опалювальний сезон так і не розпочався.
 
Декілька дзвінків від заступника голови апарату ОДА до чемеровецьких чиновників – і питання зі шкільним опаленням майже вирішили.
А от, Миколу Безсмертного хвилює доля односельчанина. Той вже багато років живе в селі Залісці, Дунаївецького району, без українського громадянства.
Ще одне питання, яке хвилює пана Миколу – державні гроші. Чоловік розповідає, у 2014-у на очисні роботи у протитуберкульозному диспансері було виділено кругленьку суму, проте, жодних робіт так і не провели. Олег Кузмінчук пообіцяв розібратися з цим питанням. Загалом, до керівництва адміністрації звертаються з різними проханнями. Часто люди просять матеріальної допомоги.
Гроші потрібні переважно на лікування та операції. А за останні півроку з обласного бюджету виділили майже шість тисяч гривень для малозабезпечених.
Loading...

Новина дня

Вакцини від грипу у Хмельницькому немає На випадок спалаху гострих респіраторних інфекцій та грипу, навіть запас антибіотиків в лікувальних закладах області залишається вкрай обмеженим.

Ексклюзив

Тележурнал "Відродження". Випуск №12
  
27.10.2016 16:18
Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ...
27.10.2016 15:37
Тележурнал "Відродження". Випуск №10
  
27.10.2016 14:37
Досить
  Запис прямого ефіру від 26 жовтня
27.10.2016 13:31