Зоопарку - «так»?

Середа, 19 жовтня 2016, 15:59
Зоопарку у Хмельницькому - бути! Принаймні містяни – за!
Електронна петиція про створення зоопарку у Хмельницькому набрала потрібну кількість голосів. Наразі її розглядають у міській раді.
Зоопарку у Хмельницькому - бути! Принаймні містяни – за. Електронну петицію до міської ради з таким проханням створили ще у серпні. Нині, вона набрала потрібну кількість голосів. Її уже відправили на розгляд міським обранцям.
Це – приватний зоокуточок Сергія Пальохіна. За літній час чимало хмельничан дізналося про нове сімейне місце відпочинку. Тут – близько двадцяти різновидів тварин та птахів. А саме – леви, ведмідь, лисиці, кенгуру, косуля, носуха тощо. Справжніми улюбленцями відвідувачів стали ось ці маленькі левенята. Кожен міг із ними сфотографуватися та потримати на руках. І все це – абсолютно безкоштовно.
Саме тоді, у активних хмельничан з’явилася ідея створення зоопарку у нашому місті. Він потрібен для того, аби тварини не тіснилися на кількох сотках землі, а обласний центр отримав нове родинне місце відпочинку. Котре навіть зможе стати візитівкою Хмельницького.
Почали збирати підписи, далі була створена електронна петиція до міської влади. Звернення ініціювала громадська організація «Захист тварин Поділля». П’ятсот дванадцять із потрібних п’ятиста віз: петиція щодо виділення земельної ділянки для створення зоопарку набрала потрібну кількість голосів.
Наразі вона знаходиться на розгляді у міського голови. Проте, ще у вересні питання щодо виділення землі під зоопарк розглядалина архітектурній та містобудівній раді.
Остаточне ж рішення хмельничани дізнаються до тридцятого жовтня.
Loading...

Новина дня

Вакцини від грипу у Хмельницькому немає На випадок спалаху гострих респіраторних інфекцій та грипу, навіть запас антибіотиків в лікувальних закладах області залишається вкрай обмеженим.

Ексклюзив

Тележурнал "Відродження". Випуск №12
  
27.10.2016 16:18
Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ...
27.10.2016 15:37
Тележурнал "Відродження". Випуск №10
  
27.10.2016 14:37
Досить
  Запис прямого ефіру від 26 жовтня
27.10.2016 13:31