В управлінні Нацполіції Хмельниччини знову проводять обшуки

Четвер, 20 жовтня 2016, 10:51
«Трусять» кабінет одного з заступників начальника поліції.

У Головному управлінні Нацполіції Хмельниччини люди в масках проводять обшуки в кабінеті одного з заступників начальника. Про це повідомляє Depo.Хмельницький, посилаючись на власні джерела.

За даними журналістів, обшуки проводять в кабінеті заступника начальника Володимира Марчука. Можна припустити, що справа стосується розкрадань грошей для атовців та пального. Тоді в управлінні Нацполіції області провели 4 обшуки, вилучили велику кількість бухгалтерських документів. У причетного працівника поліції виявлено значну суму грошей (долари США, євро, гривні), а також велику кількість талонів на пальне.

«До слова, сьогодні на нараді в ГУ НП області Володимир Марчук не лише звітував у звичному режимі, а й отримав вітальну листівку з нагоди вчорашнього 41-річчя», - пише видання.

Нагадаємо, на початку вересня Генпрокуратура заявила про корупційну схему в поліції Хмельниччини. Після цього керівник поліції області Микола Семенишин заявив, що фігурант справи - начальник управління матеріально-технічного забезпечення, Володимир Гонтар пішов на пенсію.

Газета "Є"

Loading...

Новина дня

Вакцини від грипу у Хмельницькому немає На випадок спалаху гострих респіраторних інфекцій та грипу, навіть запас антибіотиків в лікувальних закладах області залишається вкрай обмеженим.

Ексклюзив

Тележурнал "Відродження". Випуск №12
  
27.10.2016 16:18
Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ...
27.10.2016 15:37
Тележурнал "Відродження". Випуск №10
  
27.10.2016 14:37
Досить
  Запис прямого ефіру від 26 жовтня
27.10.2016 13:31