На Хмельниччині завершився місячник здачі зброї

П'ятниця, 04 листопада 2016, 16:38
Мисливські рушниці, газові пістолети та бойова граната. У Хмельницькому завершився місячник добровільної здачі зброї. Як виявилося, найбільше заборонених припасів «на руках» у самих містян.
Мисливські рушниці, газові пістолети, холодна зброя та боєприпаси. Усе це краяни здали до територіальних підрозділів поліції. Протягом жовтня на території області тривав третій місячник добровільної здачі таких небезпечних іграшок. Принесли у поліцію, навіть, бойову гранату.
Принесли, навіть, автомати, завезені з Російської федерації.
А це - оцінка нашим митникам. Якщо через державний рубіж можна спокійно перевезти холосту зброю, то чому не можна бойову? Тепер тільки залишається здогадуватися, скільки таких небезпечних іграшок перебуває у незаконному обігу у країні. Додає ложку дьогтю і АТО. Левова частка заборонених припасів на мирну територію потрапляє саме зі сходу.
У зв’яку з такою ситуацією, почастішали і місячники добровільної здачі. Якщо донедавна їх проводили двічі на рік, то нині – тричі. При цьому, кажуть у поліції, зброї, яку здають люди, не меншає. Відтак, за жовтень принесли 168 одиниць: є боєприпаси та спецзасоби. Далі,усе це добро або знищують, або ж узаконюють.
Окрім того, громадян не судитимуть за незаконне поводження зі зброєю. Відтак, впродовж жовтня від кримінальної відповідальності звільнили 11 краян.
Loading...

Новина дня

У ДТП з патрульним авто загинув таксист Аварійні вихідні у Хмельницькому. У неділю о 2 годині ночі на Проспекті Миру патрульний автомобіль «Toyota» зіткнувся з авто служби таксі «DAEWOO Lanos». 36-річний водій-таксист загинув на місці пригоди. Наразі, розслідуванням обставин смертельної ДТП займається прокуратура Хмельницької області. Власне службове розслідування проведуть і патрульні міста.

Ексклюзив

Підсумковий випуск новин від 7 листопада
  Мільйони хмельницьких посадовців, люди гинуть від горілки та чому українськи...
07.11.2016 12:27
Тележурнал Відродження. Випуск № 30
  
04.11.2016 16:05
Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ...
03.11.2016 15:14
Тележурнал Відродження. Випуск № 29
  
03.11.2016 14:23