На Кам’янеччині тепловоз зійшов з рейок

Понеділок, 07 листопада 2016, 11:38
В ніч на 6 листопада близько третьої години надійшло повідомлення від жителя Кам’янця-Подільського, про те, що поблизу с. Сахкамінь, на територій заводу, на рампі для розрівнювання, виявлено сходження із колії тепловоза та одного вагону з вапняковим каменем.
Фото Ігоря Кшемінського

Про це у “Фейсбуці” написав т.в.о начальника Кам’янець-Подільського районного відділення поліції Ігор Кшемінський.

Виїздом на місце події слідчо-оперативної групи було встановлено, що тепловоз ТЭМ2, під керуванням машиніста, місцевого жителя, з’їхав із колії, чим завдав матеріальної шкоди. Наразі її розмір встановлюється.

Під час цієї події ніхто не постраждав. На момент проходження огляду на стан алкогольного сп’яніння у машиніста тепловоза виявлено 2.5 проміле алкоголю в крові. За цим фактом відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 276 КК України. Наразі триває слідство, та встановлюються всі обставини даної події.

НГП

Loading...

Новина дня

Рейдерству - ні! Проти рейдерських захоплень. Нещодавно набрав чинності так званий «антирейдерський закон». Цей нормативно-правовий акт ускладнить процес втілення злочинних схем у життя. Депутати Верховної Ради було внесли деякі зміни, що стосуються нотаріальних посвідчень підписів засновників, або керівників установ. Також, за цим законодавчим актом змінюється відповідальність за вчинення неправомірних дій.

Ексклюзив

Тижневик Преміум-ліги. Випуск №1
  
09.11.2016 11:38
Момент Істини
   Гості студії - Володимир Постовий - голова правління ПАТ "Гіпсовик"; Юрій Смаль - депутат Хмельницької обласної ради. ...
09.11.2016 10:48
Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ...
09.11.2016 09:55
Тележурнал "Відродження". Випуск №31
  
08.11.2016 16:06