На Хмельниччині неповнолітній "почистили карму" за тисячу "зелених"

Четвер, 10 листопада 2016, 12:37
У Старокостянтинові шахрайки задурили дівчині голову і обібрали її до нитки
На Хмельниччині неповнолітній "почистили карму" за тисячу "зелених"

Напередодні у Старокостянтинові дівчина стала жертвою "провидиць", передає Depo.Хмельницький.

Як повідомили в прес-службі облполіції, серед білого дня на зупинці транспорту до дівчини підійшли дві жінки, та ввівши її в оману, виманили усі заощадження.

"Потерпіла поверталася додому з навчання, коли на вулиці її перестріли дві жінки віком 30-35 років. Незнайомки почали говорити, що на сім’ю потерпілої хтось наклав страшне прокляття, і якщо його не відробити, може померти мама дівчини", - кажуть у поліції.

Потерпіла справді злякалася і повірила словам шахрайок, адже нещодавно у неї помер батько. Вона погодилась зробити усе, що потрібно, аби відвернути біду.

Зловмисниці наказали принести з дому гроші, прикраси та мамину фотографію. Золота дівчина не знайшла, натомість знала, де зберігаються гроші. Тож взяла тисячу доларів, фотокартку, мобільний телефон і все віддала шахрайкам для проведення ритуалу. А коли отямилась, незнайомок і слід простиг. Забрали вони і усе, що їм передала дівчина.

Наразі по даному факту Старокостянтинівським відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 190 "Шахрайство" Кримінального кодексу України. Вживаються заходи по встановленню осіб зловмисниць.

Loading...

Новина дня

Вихідними по всій території області буде різке погіршення погоди Вихідні зі снігом. Вночі з суботи на неділю по всій західній Україні та Хмельницькій області очікується різке погіршення погодних умов. Про це повідомляють обласні рятувальники. Місцями прогнозується налипання снігу, заметілі, ожеледиця. Товщина снігового покриву може досягати 15-25-ти сантиметрів. Також, можливі сильні пориви вітру до 25-ти метрів на секунду.

Ексклюзив

Тележурнал Відродження. Випуск №33
  
11.11.2016 18:07
Момент Істини. Ефір від 10 листопада
  Гість студії - Ірина Фаріон - доктор філологічних наук, член політради ВО "Свобода"...
11.11.2016 11:37
Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ...
11.11.2016 10:48
Момент Істини. Запис прямого ефіру від 10 листопада
  Гості студії: Лілія Борова - координатор руху "Чесно" у По...
11.11.2016 09:59