У Хмельницькому 35 інструкторів поповнили лави ССпО

Вівторок, 15 листопада 2016, 18:17
Другий випуск інструкторів Сил спеціальних операцій. У Хмельницькому завершився навчальний курс для бійців-спецпризначенців. Тривав він понад півроку у рамках програми багатонаціональної групи: США, Литви, Латвії та Естонії. Відтепер, на базі центру Сил спецоперацій нинішні випускники навчатимуть українських бійців.
Раніше – боєць морської піхоти, тепер – інструктор Сил спеціальних операцій. Доєднатися до лав новоствореного війська Олександр вирішив добровільно. Півроку виснажливих тренувань та психологічних випробувань – і він кваліфікований фахівець. Зізнається, дійти до завершення курсу було, м’яко кажучи, - не просто.
Готували майбутніх інструкторів на базі навчально-тренувального центру Сил спецоперацій. Спочатку кандидатів було кілька сотень, втім пройти увесь «натівський» курс до кінця зуміли лише 35 бійців-спецпризначенців.
Тренували спецпризначенців їх іноземні колеги. Тепер новоспечені інструктори зможуть особисто навчати бійців за стандартами НАТО.
Третій навчально-тренувальний курс розпочнеться вже за два місяці.
 
Loading...

Новина дня

Які ПДР найчастіше порушують хмельничани? Заборонена парковка, розмови по мобільному та поперед потяга. Патрульні міста розповіли, які ПДР найчастіше порушують хмельничани. У рамках Національного тижня безпеки дорожнього руху поліцейські провели ряд профілактичних заходів. Сьогодні – парковка, мобільний телефон та залізничний переїзд.

Ексклюзив

Досить. Ефір від 16 листопада
  Гість студії - Хмельницький міський голова Олександр Симчишин. ...
17.11.2016 10:47
Момент Істини. Запис прямого ефіру від 15 листопада
  Гості студії - Роман Мартинюк - т. в. о. речника Управлінн...
16.11.2016 10:59
Тележурнал Відродження. Випуск № 35.
16.11.2016 09:53
Спортцентр. Випуск від 14 листопада
  
15.11.2016 12:37