Сергій Пісоцький: уже майже півроку на Хмельницьку федерацію тхеквондо чиниться рейдерський тиск

Понеділок, 21 листопада 2016, 18:16
З 30 жовтня по 2 листопада цього року в Вінниці відбувся чемпіонат України з тхеквондо ВТФ серед ДЮСШ, СДЮСШОР і клубів.

Участь в чемпіонаті взяли близько 750 спортсменів, які представляли 63 спортивні школи та клуби з 12 областей України та Києва

Медалі були розіграні в п’яти вікових категоріях: молодші юнаки (2007- 2008 р.н.), юнаки (2005-2006 р.н.), кадети (2002-2004 р.н.), юніори (1999-2001 р.н .) і дорослі (1999 р.н. і старші), а за підсумками визначили переможців і призерів чемпіонату в медальному заліку.

Головний трофей дістався ДЮСШ «Юність» з Хмельницької області, спортсмени якої завоювали найбільшу кількість золотих медалей – 11. Друге місце в медальному заліку також було за командою з Хмельницького. З результатом 6 золотих нагород його зайняла ДЮСШ №3.

Третє місце дісталося ДЮСШ №2 з міста Миколаїв.

1

Незважаючи на прекрасні результати цих та багатьох інших змагань, на жаль, у царині тхеквондо на Хмельниччині не все гладко.

Заслужений тренер України, Президент Хмельницької обласної федерації тхеквондо ВТФ Сергій Пісоцький стверджує, що на очолювану ним організацію уже майже півроку чиниться рейдерський тиск.

Свого часу Федерація тхеквондо ВТФ України провела певні статутні зміни на користь Президента федерації Лесика Саманджії, який почав у регіонах змінювати людей, котрі роками пропрацювали на тренерській ниві, на своїх представників.

На Хмельниччині таким представником став майстер спорту міжнародного класу Сергій Мостипака.

«Хмельницька обласна федерація тхеквондо ВТФ має офіційну реєстрацію а органах юстиції. Зі Статутом у нас все в порядку. Як і у будь-якої іншої громадської організації, у нас керівництво обирається голосуванням, а не призначенням з Києва» – пояснює Сергій Пісоцький.

«Більше того, Хмельницька федерація має укладену угоду з Управлінням молоді та спорту Хмельницької ОДА. Під нашою егідою працює більше 12 тренерів, спортивним вихованням охоплено понад 1 000 дітей.

А тут раптом з’являються люди, котрі хочуть усі наші багаторічні досягнення просто знищити. Прикро, що участь у цьому беруть й обласні депутати. Зокрема, представник «Самопомічі» в облраді Лілія Брухнова активно захищає інтереси сумнівно призначеного Сергія Мостипаки» – заявляє Президент Хмельницької федерації тхеквондо.

Сергій Пісоцький констатує, що подібні дії не несуть користі для розвитку тхеквондо на Хмельниччині. Далеко не спортивна поведінка чиновників може привести до нівелювання багаторічних досягнень.

Довідка. Заслужений тренер України, Президент Хмельницької обласної федерації тхеквондо ВТФ Сергій Пісоцький розпочав тренерську роботу на Поділлі у Чемерівцях далекого 1989 року. За цей час ним виховано 60 майстрів спорту України, 6 майстрів міжнародного класу. Сергій Іванович проводить тренування у ДЮСШ №3 (м. Хмельницький).

НГП

 

Loading...

Новина дня

У парку Чекмана з’явився велопатруль Авто-, вело- та піші патрулі. У теплу пору патрульні міста працюють у посиленому режимі. Особливо, у місцях відпочинку та масового скупчення людей. Відтак, на літній період у парку у Чекмана з’явиться велопатруль. Згодом додасться ще один - піший. Не залишається без нагляду і міський пляж. У сезон купання тут працюватиме пляжний патруль.

Ексклюзив

На Варті. Запис прямого ефіру від 8 червня
  Гість студії - речник управління поліції у м. Хмельницькому Роман Мартинюк...
09.06.2017 09:28
"Омріяним шляхом"
  
08.06.2017 18:07
Тележурнал “Відродження”. Випуск №63
  У новій формі до нових перемог.
08.06.2017 17:19
Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ...
08.06.2017 09:54