На Хмельниччині здорожчав приміський транспорт

Вівторок, 06 грудня 2016, 17:11
Плюс до 70-ти копійок за кожен кілометр. На Хмельниччині на 25% здорожчав приміський транспорт.
З 1-го грудня на Хмельниччині здорожчав приміський транспорт. Перевізники одночасно підняли вартість проїзду на 25%. Тепер антимонопольники підозрюють їх у антиконкурентних узгоджених діях.
Підводка: Плюс до 70-ти копійок за кожен кілометр. З 1-го грудня на Хмельниччині здорожчав приміський транспорт. Власники маршрутів одночасно підняли вартість проїзду. Тепер антимонопольники підозрюють їх у антиконкурентних узгоджених діях.
Говорили-балакали та й вирішили підняти вартість проїзду. У кінці минулого місяця збиралися тутешні перевізники. Власники маршрутів вирішили - приміський транспорт на Хмельниччині повинен здорожчати.
 
Тепер пасажири змушені платити до 70-ти копійок більше за кожен кілометр. Альтернативи, як такої, по суті немає, тому хочеш-не-хочеш, а їхати за завищеними тарифами таки прийдеться. Принаймні до лютого, саме за цей час антимонопольники обіцяють розставити усі крапки над «і». Наразі триває збір доказів та проводиться аналіз економічних підстав здорожчання. До слова, показники, відповідно до яких і зросла вартість проїзду, перевізники у антимонопольний таки подали.
Себто, кажуть антимонопольники, аналізувати потрібно кожного перевізника окремо, а не гуртом. Ніхто не говорить, що економічних підстав для здорожчання немає, втім вони точно не однакові у кожного власника маршруту.
Себто, встановлювати тарифи потрібно відповідно до економічних показників підприємства, а не тому що "говорили-балакали та й вирішили підняти вартість проїзду. Тепер, якщо антимонопольники встановлять дії перевізників узгодженими та антиконкурентними, останнім світить чималий штраф.
Loading...

Новина дня

Обережно - тонкий лід! За кількатижневий період льодостояння в Хмельницькій області під кригу із летальним випадком провалилися три рибалки. З метою попередження таких випадків хмельницькі рятувальники провели профілактичні бесіди із любителями порибалити на Південному Бузі.

Ексклюзив

Тижневик Преміум-ліги. Випуск №5.
  
07.12.2016 11:37
Момент Істини. Запис прямого ефіру від 6 грудня
  Гість студії - Вадим Яцишен - голова ГО "Есперо"....
07.12.2016 10:49
Спортцентр. Випуск від 5 грудня
  Гість студії - президент ХОФФ Ігор Хіблін
06.12.2016 12:35
Про здоров'я. Запис прямого ефіру від 5 грудня
   Гість студії - Валерій Гринчук - лікар-хірург відділення малоінвази...
06.12.2016 10:49