Зранку в Хмельницькому сталося 9 ДТП

Четвер, 08 грудня 2016, 14:36
Потерпілих немає.

 У Хмельницькому впродовж кількох годин зранку 8 грудня вже трапилося 9 дорожньо-транспортних пригод. Як повідомили в патрульній поліції, в аваріях ніхто не постраждав, допомога медиків не знадобилася.

За словами речника патрульних Романа Мартинюка, саме стільки ДТП сталося з 8 до 11 ранку. В деяких випадках учасники пригоди вирішили скласти європротоколи та обійтись без правоохоронців.

«По вулиці Трудовій неподалік залізничного мосту сталась ДТП за участю автомобіля «Ауді» та автомобіля «Мерседес», на Свободи зіткнулись «Ленд Ровер» та «Пежо». Також повідомили про зіткнення транспортних засобів «Мерседес Спрінтер» та «ВАЗ Пріора». А біля Кам'янецького переїзду сталась ДТП за участі 3-х автомобілів «Фіат», «Нісан» та «Фольсваген»», - повідомив Роман Мартинюк.

Поліцейські не пов’язують ці аварії з ожеледицею, причинами ДТП вказують недотримання водіями безпечної дистанції та швидкості руху. В той же час до поліції надійшло звернення, що на вулиці Західно-Окружній у зв'язку з сильною ожеледицею з'їхав з дороги бензовоз.

Газета "Є"

Loading...

Новина дня

13-та сесія обласної ради Децентралізація та агросектор вивели Хмельниччину на лідируючі позиції в країні. Про це у своєму звіті за рік розповів голова обласної адміністрації Олександр Корнійчук. Поряд з тим визнав – демографічна ситуація не з кращих. На пленарному засіданні тринадцятої сесії депутати і критикували, і підтримували напрями діяльності керівника області.

Ексклюзив

Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ...
24.05.2017 13:36
Програма "Досить"
  Гості студії: народний депутат України, член політради політичної партії "УКРОП" Віталій Купрій; керівник Хмельницької ...
24.05.2017 11:37
Момент Істини. Ефір від 23 травня
  Гість студії - начальник Управління культури і туризму Хмельницької міської ради Артем Рома...
24.05.2017 10:48
Підсумковий випуск новин від 21 травня
  Життя без «Вконтакті», вишивані рекорди Хмельницького та ніч у Меджибізькому зам...
24.05.2017 09:56