Керівник піраміди «Хелікс» вже дома і продовжує працювати

Четвер, 08 грудня 2016, 17:53
Після внесення застави у 5 мільйонів гривень Дмитро Нагута продовжив займатися "Helix". Поки що двоє його напарників залишаються під вартою.
Керівника піраміди “Хелікс” Дмитра Нагуту відпустили додому. Після внесення застави у 5 мільйонів гривень він продовжив займатися справами компанії. Поки що двоє його напарників залишаються під вартою. 2,5 мільйони і мільйон гривень, визначених заставою, за них не внесені. Досудове слідство закидає Нагуті та тернополянам Роману Фелику і Богдану Воронцову створення організованої злочинної групи, учасники якої ошукали жителів Тернопільщини на майже 3 млн. грн.
Як тільки Дмитро Нагута вийшов з-за грат відразу продовжив працювати. Він подякував усім за підтримку та зробив декілька постів у соціальній мережі.
 
За словами начальника тернопільської поліції Олександра Богомола, перші заяви від обдурених вкладників з’явились ще влітку. З кожним місяцем ошуканих людей ставало все більше. Наразі загальна сума збитків тернополян – близько трьох мільйонів гривень. Затримати відразу усіх організаторів піраміди провоохоронцям не вдавалось близько місяця.
За місцями проживання затриманих провели обшуки. Вилучили значні суми коштів, авто, банківські картки, на всі рахунки наклали арешт. Суму, яка є на рахунках затриманих правоохоронці поки що озвучити не можуть. Тим часом на Фейсбук-акаунті «HELIX» тривають зголошення на «новинний вебінар», який проведе Нагута. У фінансовій піраміді продовжують робити вигляд, що вони продовжують виплачувати дивіденди, і навіть анонсують з’їзд «еліти» у Монако влітку 2017 року. А вже на наступному тижні хеліксівці збираються на Кіпр, тож не виключено, що разом з ними на райський острів втече і Нагута.
Loading...

Новина дня

У парку Чекмана з’явився велопатруль Авто-, вело- та піші патрулі. У теплу пору патрульні міста працюють у посиленому режимі. Особливо, у місцях відпочинку та масового скупчення людей. Відтак, на літній період у парку у Чекмана з’явиться велопатруль. Згодом додасться ще один - піший. Не залишається без нагляду і міський пляж. У сезон купання тут працюватиме пляжний патруль.

Ексклюзив

На Варті. Запис прямого ефіру від 8 червня
  Гість студії - речник управління поліції у м. Хмельницькому Роман Мартинюк...
09.06.2017 09:28
"Омріяним шляхом"
  
08.06.2017 18:07
Тележурнал “Відродження”. Випуск №63
  У новій формі до нових перемог.
08.06.2017 17:19
Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ...
08.06.2017 09:54