З колядками і в костюмах: вулицями Хмельницького на Різдво пройдуть Три Царі

Середа, 04 січня 2017, 14:28
Хмельничан і гостей міста запрошують на цікаве дійство.
У Хмельницькому цієї суботи, 7 січня, традиційно відбудеться хода Трьох Царів. Театралізована хода розпочне рух від храму Різдва Пресвятої Богородиці. Учасники одягнуть східні шати і співатимуть колядки.
«Віряни католицького та православного обрядів 6 січня відзначають день Трьох Царів. Це свято з західного церковного календаря, коли вірні згадують трьох біблійних волхвів-царів: Каспара, Мельхіора та Балтазара, котрі прибули до Віфлеєму поклонитися новонародженому Ісусові», - розповідають у міській раді.
Хода пройде вулицями Хмельницького від храму Різдва Пресвятої Богородиці, що на вулиці Зарічанській, 10/3 до костелу Христа Царя Всесвіту на проспекті Миру, 55. Розпочнеться дійство об 11.00 годині.
Є
Loading...

Новина дня

Перша жертва патрульних: у Хмельницькому поліцейські застрелили зловмисника Ранок п’ятниці для жителів Тернопільської та Кам’янецької розпочався зі стрілянини. У передсвятковий день вибухали не феєрверки чи петарди – хмельницькі патрульні застосували табельну зброю. Таким чином вони намагалися затримати зловмисника на розі названих вулиць. Чоловік нападав на хмельничан із шилом. З ним же, коли ті прибули на місце, кинувся на поліцейських. Без сили втрихомирити його не вдалося, тож, правоохоронці почали стріляти.

Ексклюзив

Авторська програма Ганни Лернатович “В полі зору”
  50 років з дня відновлення Теофіпольського району ...
30.12.2016 18:04
Досить. Ефір від 28 грудня
  Гості студії - Андрій Бондаренко - заступник Хмельницького міського голови; Альона Береза - голова ГО "Жі...
29.12.2016 09:58
Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ...
28.12.2016 14:39
Момент Істини. Запис прямого ефіру від 27 грудня
  Гість студії - т. в. о. речника Управління патрульної поліції у...
28.12.2016 13:45