На Хмельниччину знову насувається негода

П'ятниця, 13 січня 2017, 17:22
Мокрий сніг з дощем, поривчастий вітер та ожеледь. На Хмельниччину знову насуваються хуртовини. Погіршення природніх умов очікується 14-го та 15-го січня.
Мокрий сніг з дощем, поривчастий вітер та ожеледь. На Хмельниччину знову насуваються хуртовини. Погіршення природніх умов очікується 14-го та 15-го січня.
На вихідні температура повітря становитиме від трьох градусів морозу до двох градусів тепла, місцями сильні опади та налипання мокрого снігу. Особливо такі погодні умови небезпечні для водіїв.
Якщо все ж таки виникла нагальна потреба у далекій поїздці, то попередньо необхідно подбати і про авто, і про власну безпеку.
 
Тільки «плюс», якщо у автомобілі є ланцюги протиковзання. У дорозі за містом такі спецзасоби можуть неабияк знадобитися. Не слід забувати про мобільний телефон та зарядний пристрій до нього. Адже, при біді тільки так можна сповістити про своє місцезнаходження. Тримати руку на пульсі потрібно і у місті. Краще, без нагальної потреби з дому ні ногою.
На період негоди патрульні та рятувальники працюватимуть у посиленому режимі. Та все ж попереджають громадян про можливу небезпеку і просять особливо подбати про своє життя та здоров’я.
Тому, аби не наражати себе на небезпеку, у вихідні краще залишитися вдома. Якщо ж треба у дорогу, то потрібно бути особливо уважними та обережними.
Loading...

Новина дня

Перевізники проти зміни транспортної мережі Хмельницького Міні-протест у стінах Хмельницької міської ради влаштували перевізники. Близько десятка людей прийшли, аби спонукати владу до діалогу. Кажуть, говорити хочуть про зміну транспортної мережі, котру перекроїли без відома громади, себто їхнього відома. Вимагають до затвердження нового документу громадських слухань. Додають, якщо влада не дослухається – протестуватимуть масштабно – вже не в стінах виконкому, а на вулицях.

Ексклюзив

Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ...
19.01.2017 10:47
Досить. Запис прямого ефіру від 18 січня
   Гості студії - Ігор Лисий - начальник УКЗ ГУНП у Хмельницькій області; Марія Л...
19.01.2017 09:59
Момент Істини. Запис прямого ефіру від 17 січня
  Гість студії - Сергій Ямчук - начальник управління фінансів Хмельн...
18.01.2017 10:48
Тижневик преміум-ліги. Випуск №9
18.01.2017 09:58