Навесні голів суддів Хмельниччини навчатимуть канадські та американські колеги

П'ятниця, 20 січня 2017, 14:05
Навчання запланували на березень.

У Хмельницькому голів суддів навчатимуть канадські та американські колеги. Про це учора, 19 січня, під час прес-конференції повідомив голова Апеляційного суду Хмельницької області Анатолій Марцинкевич.

“В нас є плани об'єднати роботу із нашими американськими та канадськими колегами. У минулому році ми почали перемовини. В березні до нас приїдуть представники проекту. Хмельниччина, разом із Запорізькою областю, є пілотними регіонами, де стартує проект. Із нами працюватимуть 100 канадських суддів. Таким чином, хочемо запустити навчання для голів суддів всієї області”, - зазначив Анатолій Миколайович.

Голова Апеляційного суду додав, що в іноземних колег українські представники правосуддя перейматимуть досвід роботи, а також навчатимуться співпрацювати зі ЗМІ.
Газета "Є"
Loading...

Новина дня

Область з новими комп’ютерами У новий рік - з новими комп’ютерами. В рамках міжнародних угод Міністерство освіти і науки України передало подільським школам більше сімсот п’ятдесяти сучасних комп’ютерів з ліцензійним програмним забезпеченням. Вчителі радіють, бо раніше, кажуть, доводилося вчити декількох дітей за одним ПК, тепер ріст знань учнів піде тільки вгору.

Ексклюзив

Випуск програми Спортцентр від 23 січня
  
24.01.2017 13:21
Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ...
24.01.2017 12:29
Про здоров'я. Запис прямого ефіру від 23 січня
  Гість студії - Віта Левіс - лікар-офтальмолог ХМП №1....
24.01.2017 11:38
Підсумковий випуск новин від 22 січня
  Де буде притулок для тварин, хто може стати контрактником та як врятуватися від обм...
24.01.2017 09:56