Мати Кузьми Скрябіна звернулася до хмельничан

Середа, 25 січня 2017, 11:38
Ольга Кузьменко просить не бути байдужими та допомогти… Артему Харченку.

1 лютого в залі обласної телерадіокомпанії «Поділля-Центр» о 18.00 відбудеться благодійний концерт. Зібрані кошти з якого підуть на допомогу вже відомому юному волонтеру Артему Харченко.

Відеозвернення Ольги Кузьменко, мати відомого лідера гурту «Скрябіна» Андрія Кузьменка, якого всі знають, як Кузьму Скрябіна, опублікував хмельничанин Олександр Жилюк.

«Квиток на концерт коштує 70 гривень. Його можна придбати в книжковій палатці біля «Дитячого світу». Крім цього, під час концерту буде проводитись благодійний аукціон, - каже Олександр. – Також усі охочі зможуть купити книжки про гурт «Скрябін», авторські книги Андрія та книги його мами Ольги Михайлівни з її автографами. Будуть і такі лоти: футболка із зображенням Кузьми, його альбоми різних років виходу, керамічні дзвіночки, які вже багато років виготовляє мама Кузьми, тощо».

«Я дуже прошу всіх допомогти дитині одужати, побороти недугу, - у своєму відеозверненні каже Ольга Кузьменко. - Я дуже прошу всіх, не лишатися байдужими та допомогти своєю присутністю... недуга в дитини нелегка. Хлопчику потрібно боротися за своє здоров’я, а він, незважаючи ні на що, допомагає іншим».

Марина Круть зі своїм проектом, гурти «Панацея», «Lucky Bunch», «Flood Hopes», хмельницький академічний хор, муніципальний оркестр – всі вони виступлять на благодійному концерті заради Артема Харченка. «Вони виконуватимуть пісні Скрябіна», - резюмує Олександр Жилюк.

Нагадаємо, Артем Харченко, юний волонтер та артист, якому торік поставили діагноз – саркома Юінга тазобедренного правого суглобу четвертої стадії з метастазами. На його лікування вже зібрали сотні тисяч гривень. За його ініціативою, в Хмельницькому кожного року 31 березня планують проводити масштабні благодійні концерти на підтримку дітей, які потребують допомоги.

Газета "Є"

Loading...

Новина дня

У парку Чекмана з’явився велопатруль Авто-, вело- та піші патрулі. У теплу пору патрульні міста працюють у посиленому режимі. Особливо, у місцях відпочинку та масового скупчення людей. Відтак, на літній період у парку у Чекмана з’явиться велопатруль. Згодом додасться ще один - піший. Не залишається без нагляду і міський пляж. У сезон купання тут працюватиме пляжний патруль.

Ексклюзив

На Варті. Запис прямого ефіру від 8 червня
  Гість студії - речник управління поліції у м. Хмельницькому Роман Мартинюк...
09.06.2017 09:28
"Омріяним шляхом"
  
08.06.2017 18:07
Тележурнал “Відродження”. Випуск №63
  У новій формі до нових перемог.
08.06.2017 17:19
Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ...
08.06.2017 09:54