Небезпечний інтернет: як не втрапити на гачок зловмисників

П'ятниця, 10 лютого 2017, 17:51
Береженого і Бог береже. Патрульні міста спільно з психологами розповіли дітям школи № 14 як безпечно користуватися інтернетом.
Зникни на 24 години або помри за 50 кроків. Нині такі шкідливі челенджі активно поширюються у соціальних мережах. Користувачі, що потрапляють у зону ризику, - діти підліткового віку. Є інформація, що у Росії через небезпечні ігри більше сотні школярів вчинили самогубство. Аби подібного не трапилося в Україні, а зокрема у Хмельницькому, патрульні міста розповіли дітям школи № 14 як безпечно користуватися інтернетом.
Зникни на 24 години або помри за 50 кроків. Нині такі шкідливі челенджі активно поширюються у соціальних мережах. Ці небезпечні іграшки прийшли в Україну з Америки та Росії. На щастя, жодного нещасного випадку у нас не трапилося. Щоправда, чутки про ігри з вогнем облетіли всю країну, дійшли і до Хмельницького.
 
Користувачі, що потрапляють у зону ризику, - діти підліткового віку. Є інформація, що у Росії через небезпечні ігри більше сотні школярів вчинили самогубство. Аби подібного не трапилося в Україні, а зокрема у Хмельницькому, патрульні міста розповіли дітям школи № 14 як безпечно користуватися інтернетом.
Причиною втечі від реального світу та занурення у віртуальний можуть бути холодні відносини з батьками або ж неможливість утвердитися в колі друзів. Ці та інші фактори і штовхають підлітків до необдуманих вчинків, у тому числі і участі у різноманітних безрозсудних челенджах.
Налагодження відносин з батьками та друзями – це вже півсправи. Інша половина – безпечне користування інтернетом. В першу чергу, особистий пароль повинен залишатися особистим, дані про себе – незнайомим особам не розголошувати та не погоджуватися на зустрічі. І найважливіше, будь-яку інформацію потрібно перевіряти, як-то кажуть, береженого і Бог береже.
Loading...

Новина дня

У парку Чекмана з’явився велопатруль Авто-, вело- та піші патрулі. У теплу пору патрульні міста працюють у посиленому режимі. Особливо, у місцях відпочинку та масового скупчення людей. Відтак, на літній період у парку у Чекмана з’явиться велопатруль. Згодом додасться ще один - піший. Не залишається без нагляду і міський пляж. У сезон купання тут працюватиме пляжний патруль.

Ексклюзив

На Варті. Запис прямого ефіру від 8 червня
  Гість студії - речник управління поліції у м. Хмельницькому Роман Мартинюк...
09.06.2017 09:28
"Омріяним шляхом"
  
08.06.2017 18:07
Тележурнал “Відродження”. Випуск №63
  У новій формі до нових перемог.
08.06.2017 17:19
Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ...
08.06.2017 09:54