Хмельниччину очікують численні перевірки фахівцями Держпраці

П'ятниця, 10 березня 2017, 11:50
Область увійшла в десятку регіонув, де планують провести максимум перевірок на дотримання вимог законодавства про працю.

Цьогоріч в Хмельницькій області пройдуть масові перевірки роботодавців, передає Depo.Хмельницький з посиланням на сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній OpenDataBot.

Згідно оприлюднених даних, фахівці Держпраці планують провести 434 перевірки на предмет дотримання роботодавцями закону про працю.

Загалом же по Україні проведуть майже 11 тисяч перевірок.

У Державній службі з питань праці наголошують, що причиною штрафу може стати допущення працівника до роботи без укладення трудового договору, порушення термінів виплати заробітної плати, недотримання державних гарантій в оплаті праці, а також недопущення до проведення перевірки з питань дотримання законодавства про працю. Штраф за перелічені порушення сягає 320 тис. гривень.

Loading...

Новина дня

У Хмельницькому підбили підсумки боротьби з туберкульозом Не зупинили й не подолали… Майже півсотні хмельничан захворіли на туберкульоз у 2016-му. З них четверо дітей і троє підлітків. Попри страшну статистику, лікарі певні - міська, обласна і загальнодержавна цільові соціальні програми протидії захворюванню на туберкульоз діють. Так фтизіатрам вдалося більш як вдвічі зменшити смертність від активної форми цієї небезпечної недуги. Втім, мультирезистентна форма і досі одна із найбільших проблем у лікуванні.

Ексклюзив

Підсумковий випуск новин від 13 березня
  Балинська чи Смотрицька тергромада, працевлаштування чи схема аферистів та Шев...
14.03.2017 11:42
Спортцентр. Випуск від 13 березня
  
14.03.2017 10:49
Програма “Свят коло”. "Жіноча колодка"
  
13.03.2017 13:38
Момент Істини. Запис прямого ефіру від 10 березня
  Гість студії - голова "Аграрної партії України" Віталій Скоци...
13.03.2017 09:59