Трагедія у прикордонній академії

Середа, 03 травня 2017, 15:37
Трагедія в навчальному закладі. Другого травня в спортивному залі Національної академії Державної Прикордонної служби України ім. Б. Хмельницького курсант першого курсу скоїв суїцид. Як повідомляють у прес-службі навчального закладу, раніше за хлопцем не спостерігалося жодних намірів заподіяти собі шкоду. Розслідуванням зайнялися слідчі військової прокуратури. Вони вже порушили кримінальне провадження за статтею 115 Кримінального Кодексу України.
Вихідними в Національній академії Державної Прикордонної служби України ім. Б. Хмельницького було знайдено тіло курсанта першого курсу одного із навчальних факультетів закладу. За попередньою інформацією, загиблого військового знайшов його колега, який був днювальним в спортивному залі.
Загиблий військовослужбовець був родом із Херсонщини. За фактом смерті курсанта вже проводяться слідчі дії гарнізонною військовою прокуратурою. Відкрито кримінальне провадження за статтею 115 Кримінального Кодексу України.
 
Loading...

Новина дня

У парку Чекмана з’явився велопатруль Авто-, вело- та піші патрулі. У теплу пору патрульні міста працюють у посиленому режимі. Особливо, у місцях відпочинку та масового скупчення людей. Відтак, на літній період у парку у Чекмана з’явиться велопатруль. Згодом додасться ще один - піший. Не залишається без нагляду і міський пляж. У сезон купання тут працюватиме пляжний патруль.

Ексклюзив

На Варті. Запис прямого ефіру від 8 червня
  Гість студії - речник управління поліції у м. Хмельницькому Роман Мартинюк...
09.06.2017 09:28
"Омріяним шляхом"
  
08.06.2017 18:07
Тележурнал “Відродження”. Випуск №63
  У новій формі до нових перемог.
08.06.2017 17:19
Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ...
08.06.2017 09:54