Під Хмельницьким облаштовують центр реабілітації для учасників АТО

Понеділок, 29 травня 2017, 09:52
У програмі будуть заняття спортом, туристичні екскурсії, перегляд кінофільмів.

У центрі "Берег надії" створюють умови для психологічної та фізичної реабілітації учасників АТО. Планується, що крім бійців, тут відпочиватимуть діти-інваліди, школярі із міста Старобільськ, діти військовослужбовців.

За інформацією міської ради, у селі Головчинці відремонтували кімнати, придбали меблі, техніку, посуд. Також до послуг тих, хто відпочиватиме, 15 новеньких велосипедів, дві сучасні тренажерні зали. У закладі працюватиме лікар і масажист, є масажний стіл і навіть кінь для іпотерапії.

Як розповів міський голова Олександр Симчишин, для відпочинку та реабілітації учасників АТО, планують розробити насичену програму, організувати і сімейний відпочинок, і окремо для бійців.

«У програмі будуть і заняття спортом, і туристичні екскурсії, перегляд кінофільмів, заняття з іпотерапії. Також ми розробили кілька веломаршрутів і купили чоловічі, жіночі та підліткові велосипеди. Бійці та їхні родини матимуть змогу відпочити та оздоровитися на лоні чудової природи», - зазначив міський голова.

У програмі будуть заняття з іпотерапії

Сайт новин "Є"

Loading...

Новина дня

У парку Чекмана з’явився велопатруль Авто-, вело- та піші патрулі. У теплу пору патрульні міста працюють у посиленому режимі. Особливо, у місцях відпочинку та масового скупчення людей. Відтак, на літній період у парку у Чекмана з’явиться велопатруль. Згодом додасться ще один - піший. Не залишається без нагляду і міський пляж. У сезон купання тут працюватиме пляжний патруль.

Ексклюзив

На Варті. Запис прямого ефіру від 8 червня
  Гість студії - речник управління поліції у м. Хмельницькому Роман Мартинюк...
09.06.2017 09:28
"Омріяним шляхом"
  
08.06.2017 18:07
Тележурнал “Відродження”. Випуск №63
  У новій формі до нових перемог.
08.06.2017 17:19
Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ...
08.06.2017 09:54