"Веселі старти" з нагоди Міжнародного дня захисту дітей

Понеділок, 29 травня 2017, 11:58
26 травня 2017 року обласний центр фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх" спільно з обласним відділенням НОК України провели спортивно – масовий захід "Веселі старти" серед дошкільнят з нагоди Міжнародного дня захисту дітей. Змагання проходили у м. Хмельницькому.
Мета даного заходу: залучення дітей до занять фізичною культурою і спортом, пропаганда здорового способу життя, формування морально – вольових рис характеру, розвиток фізичних якостей, організація змістовного дозвілля дітей.
В змаганнях взяли участь діти дошкільного закладу віком 5 – 6 років, з яких були сформовані команди змішаного складу (3 хлопчики та 3 дівчинки). У програму змагань входили: конкурс на кращу назву команди та її девіз, естафета "Сонечко", "Передача м’яча над головою", "Весела корзина","Хто швидше?", "Переправа".
Перемогла команда «Зірочки», друге місце – команда «Водограй», третє місце – команда «Чемпіони», четверте місце – команда «Сонечко».
Всі учасники змагань нагороджені грамотами, вимпелами, брелками, призами ХОЦФЗН "Спорт для всіх" та призами обласного відділення НОК України.
Loading...

Новина дня

У парку Чекмана з’явився велопатруль Авто-, вело- та піші патрулі. У теплу пору патрульні міста працюють у посиленому режимі. Особливо, у місцях відпочинку та масового скупчення людей. Відтак, на літній період у парку у Чекмана з’явиться велопатруль. Згодом додасться ще один - піший. Не залишається без нагляду і міський пляж. У сезон купання тут працюватиме пляжний патруль.

Ексклюзив

На Варті. Запис прямого ефіру від 8 червня
  Гість студії - речник управління поліції у м. Хмельницькому Роман Мартинюк...
09.06.2017 09:28
"Омріяним шляхом"
  
08.06.2017 18:07
Тележурнал “Відродження”. Випуск №63
  У новій формі до нових перемог.
08.06.2017 17:19
Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ...
08.06.2017 09:54