Хмельницькі правоохоронці вчергове відправились на Схід

Вівторок, 30 травня 2017, 16:53
Хмельницькі правоохоронці вчергове відправились на Схід. 35-ро спецпризначенців мають змінити своїх колег, котрі, відслуживши 2 місяці, вже в середу повернуться додому. За традицією провести поліцейських у добру путь прийшли рідні, близькі та керівництво.
Хмельницькі правоохоронці вчергове вирушили на Схід. 35-ро спецпризначенців протягом 60-ти діб нестимуть службу у Донецькій області.
Серед команди, котра сьогодні уже перебуває у зоні АТО, чимало – бувалих – тих, хто із буднями в воєнній зоні давно знайомий. Хоча є й ті, котрі на Схід відправились уперше. Пані Ольга серед таких. Єдина жінка у цій ротації, каже, інтуїтивно відчуває – все буде добре.
Позитивно налаштований і колега пані Ольги – Олександр. Чоловік розповідає, до зони АТО також відправляється вперше. Додає, раніше просився, утім, поїхати не виходило. Нещодавно став батьком – вдруге. Донечці – лише 4 місяці. Вона разом із 6-річним братом та матусею також приїхала провести татка.
Додому дана команда правоохоронців повернеться вже за два місяці. Попередню ж ротацію спецпризначенців із почестями зустрінуть у середу.
Loading...

Новина дня

У парку Чекмана з’явився велопатруль Авто-, вело- та піші патрулі. У теплу пору патрульні міста працюють у посиленому режимі. Особливо, у місцях відпочинку та масового скупчення людей. Відтак, на літній період у парку у Чекмана з’явиться велопатруль. Згодом додасться ще один - піший. Не залишається без нагляду і міський пляж. У сезон купання тут працюватиме пляжний патруль.

Ексклюзив

На Варті. Запис прямого ефіру від 8 червня
  Гість студії - речник управління поліції у м. Хмельницькому Роман Мартинюк...
09.06.2017 09:28
"Омріяним шляхом"
  
08.06.2017 18:07
Тележурнал “Відродження”. Випуск №63
  У новій формі до нових перемог.
08.06.2017 17:19
Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ...
08.06.2017 09:54