День захисту дітей у Хмельницькому

П'ятниця, 02 червня 2017, 17:28
Свято дитинства та посмішок. У Хмельницькому до Дня захисту дітей влаштували святкову програму. Майстер-класи, концерти та конкурси з призами додали малюкам азарту, а батькам гордості за свою малечу.
Сотні посмішок та щасливих облич – так Хмельницький зустрів свято дитинства. День захисту дітей став справжнім сімейним відпочинком. Різнобарвні кульки, концертні номери та подарунки – що ще потрібно для чудового святкування.
На концерт у центрі міста завітали цілими родинами. У місті у перший день літа відбувся парад близнят. Мати двох непосидючих синочків Аня зараз чекає, поки Міші та Альоші розмалюють обличчя.
Аби забавити маленьких винуватців свята, поблизу сцени влаштували цілу низку майстер-класів. Творча майстерня запрошувала охочих творити та розважатись. До прикладу, малюнки кавою – і творчість, і аромотерапія.
Керівник гуртка додає, у місті такий арт не надто популярний. Хоча останніх два роки ароматних малюнків у місті стає більше, бо кавове мистецтво подобається і дорослим, і дітям.
У центрі соціальних служб розповідають, у час літніх канікул важливо підтримувати дитину та допомагати їй розвиватися.
Щирі посмішки та успіхи дітей – найкраща нагорода для дорослих. А свято дитинства – чудова нагода відпочити разом зі своїми малюками, адже такі миті запам’ятовуються на все життя.
Loading...

Новина дня

«Публічні консультації»: раунд другий «Публічні консультації»: раунд другий. Тепер хмельничани обиратимуть зовнішній вигляд МАФів. Після кількатижневого голосування за місця розміщення тимчасових споруд, нині у Хмельницькій міській раді презентували результати міні-референдуму. Понад сім сотень містян виявили свою позицію, до якої дослухаються посадовці, переміщуючи торгові ятки. А от якими їм бути – вирішуватимуть хмельничани до кінця червня.

Ексклюзив

Тележурнал “Відродження”
  Випуск №61. Свято дитинства в Летичівському районі.
02.06.2017 17:51
Тележурнал “Відродження”
  Випуск №60. Фестиваль "Зорепад" у Старокостянтинові.
02.06.2017 17:42
Програма “Свят коло”
  Співоча Віньковеччина
02.06.2017 17:38
Момент Істини. Ефір від 30 травня
  Гість студії - Хмельницький міський голова Олександр Симчишин...
31.05.2017 09:58