Ярмолинецьке лісове господарство готується до професійного свята

П'ятниця, 13 вересня 2013, 14:21
Збільшення обсягів виробництва та реалізації – з такими результатами підходять до свого професійного свята працівники Ярмолинецького лісгоспу.
З приходом нового керівника за останній рік тут суттєво змінились підходи до роботи – вдосконалено процес посівів різних видів дерев, збільшились темпи обробки деревини та й сама продукція, яку до слова постачають і закордон, стала якіснішою. Віньковецьке лісництво – одне із 4-х, які входять у структуру лісгоспу. Площа Віньковецького лісництва складає 5 з половиною тисяч гектарів, окрім звичайних лісів тут є і чимало розсадників. Вирощують тут майже все: починаючи від листяних і закінчуючи декоративними деревами. А ще тут є плантація новорічних ялинок, яку висадили минулого року на площі понад 10 га.
 
Ялина, які плантація полуниць а також сад з’явились після приходу на посаду директора лісгоспу Івана Кирилюка. Працівники кажуть, що з того часу змінились підходи до самої організацію процесу господарювання, багато чого зроблено для того, аби господарство могло самостійно і якісно наповнювати власний бюджет. Окрім появи нових розсадників було розпочато реконструкцію свиноферми, що також уже найближчим часом приноситиме прибуток Лісгоспу.
Ще одне нововведення – це поява нових та гарно обладнаних зон відпочинку. За останній рік їх кількість зросла майже вдвічі, як і відвідувачів. Крім цього майже усі лісництва мають дорожнє сполучення з головними автошляхами, що проходять через райони, в яких розташоване лісництво.
Це не лише дає можливість добиратись до рекреаційних зон відпочивальникам, але й самому господарству перевозити лісопереробну продукцію.
За останній рік власне виробництво та реалізація продукції лісгоспу зросли на 20%, а з введенням ще одного виробничого комплексу результати стануть ще серйознішими, запевняє керівник.
Але будь які нововведення не були б такими дієвими, якби не людський фактор, тому в переддень дня працівника лісового господарства Іван Кирилюк подякував усім, хто працює з ним над розвитком Ярмолинецького лісгоспу, бо без цих людей сьогоднішніх результатів і не було б.
Loading...

Новина дня

У парку Чекмана з’явився велопатруль Авто-, вело- та піші патрулі. У теплу пору патрульні міста працюють у посиленому режимі. Особливо, у місцях відпочинку та масового скупчення людей. Відтак, на літній період у парку у Чекмана з’явиться велопатруль. Згодом додасться ще один - піший. Не залишається без нагляду і міський пляж. У сезон купання тут працюватиме пляжний патруль.

Останні новини

14:15
На Хмельниччині 9-річний велосипедист втратив рівновагу і потрапив під “ЗІЛ” Хлопчик... 
12:58
У Шепетівці податківці припинили незаконну діяльність з продажу дизельного пального  
12:12
На Хмельниччині поліцейські затримали кримінальний дует, на рахунку якого близько 30 крадіжок та розбійний напад  
11:29
Голову Летичівської райради засудили за правопорушення, пов’язане з корупцією Чино... 
10:27
Хмельничанам покажуть виставку фотографій надзвичайних тваринок Презентує світлини відомий зе... 
14:50
У парку Чекмана з’явився велопатруль Авто-, вело- та піші патрулі. У теплу пору патрульні міста працюють у посиленому ... 
12:53
«Веселі старти» у спортивно - оздоровчому таборі «Олімп» 07 червня 2017 року обласний центр фізичного ... 
11:54
«Афера на мільйони»: прокурор звинуватила захисників базарниці в затягуванні процесу  

Ексклюзив

На Варті. Запис прямого ефіру від 8 червня
  Гість студії - речник управління поліції у м. Хмельницькому Роман Мартинюк...
09.06.2017 09:28
"Омріяним шляхом"
  
08.06.2017 18:07
Тележурнал “Відродження”. Випуск №63
  У новій формі до нових перемог.
08.06.2017 17:19
Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ...
08.06.2017 09:54